Szeretnék áttérni a buddhizmusra a kereszténységről mert a kereszténység úgy el van szúrva ahogy van (nem akarom részletezni). Egyetlen bökkenő van, hogy a családom római katolikus. Mit tegyek szerintetek? Vesszek össze a családommal mert más vallást
Figyelt kérdés
preferálunk? 16/F2021. aug. 27. 03:26
11/21 A kérdező kommentje:
Ilyen elképzelésről még nem hallottam, de érdekes tűnik. Ha valaki minél jobban el tud merülni a meditációban, annál nagyobb megnyugvásra lel véleményem szerint. A buddhizmus, pedig ,,kiszinezi" a meditációt mint fogalmat.
2021. aug. 27. 13:13
13/21 A kérdező kommentje:
Kedves 12:56-os. Nagyon érdekesnek és egyedinek tűnik a felfogásod. Véleményem szerint, minél jobban elmerül valaki a meditációban, annál jobb minőségű lesz az. Én egyébként még járok küzdősportra, ahol szintén sokszor meditációval záródik az edzés. A buddhizmus a meditáció fogalmát csak kiszinesíti&kibővíti véleményen szerint.
2021. aug. 27. 13:27
14/21 anonim válasza:
03:21-es vagyok
Jól választottál, a buddhista (zen) meditáció a világon második legtöbbször kutatott meditációs módszer.
15/21 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy buddhistákhoz se a Mikulás, se a Jézuska nem megy?
:)
16/21 A kérdező kommentje:
Meg vagyok nélkülük is
2021. aug. 27. 14:48
17/21 A kérdező kommentje:
*megvagyok
2021. aug. 27. 14:48
18/21 anonim válasza:
És a Nyuszi? Mi a helyzet a Nyuszival...?
19/21 anonim válasza:
Szerintem egy hónapig se bírnád az igazi buddhizmust, ami arról szól, hogy az ember mindenről lemond.
20/21 anonim válasza:
Biztos, hogy jól döntesz? Nem jut sehova az, aki elhiszi azt, hogy saját magát képes "megvalósítani". Embernek lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!