Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek elérkezett az idő...

Szerintetek elérkezett az idő (vagy már talán késő) "kifutni Babilonból ?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy ki hogy érzi, tapasztalja, esetleg hallja lelki füleivel?
2021. aug. 25. 20:20
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Inkább vagyok buta és bolond mint "vak koldus és mezítelen"
2021. aug. 28. 09:40
 22/39 anonim ***** válasza:

Erre is válaszolsz esetleg?

"Szerinted nem volt árvíz, földrengés, erdőtűz régebben, csak az utóbbi években?"

2021. aug. 28. 09:49
 23/39 A kérdező kommentje:

17# akinek ez zavaros, nagyon sajnálom. Nem mások magyarázatait kell olvasgatni, hanem Bibliát úgy, hogy kérjük Isten lelkét hogy mutasson rá az össze függésekre, és ő világosítsa meg neked.

22# igen, voltak mindig is, de tagadhatatlan hogy 2020 évtől ezek mennyisége és volumene fölül múlja az utóbbi évtizedekét. Ja igen, persze a klímaváltozás... És akkor az elmúlt év vulkánkitörés sorozatáról még nem beszéltünk. Ezek pedig azok a jelek, fogyelmeztetések amik azt üzenik hogy készüljünk. Legyen "olaj a a lampásainkban".

2021. aug. 28. 10:00
 24/39 anonim ***** válasza:
67%

"de tagadhatatlan hogy 2020 évtől ezek mennyisége és volumene fölül múlja az utóbbi évtizedeké"

De nem pont ugyanezt szajkózzátok minden évtizedben? :D

10 év múlva azt fogjátok mondani, hogy "2030 évtől ezek mennyisége és volumene fölül múlja az utóbbi évtizedekét". Holott erre semmilyen kimutatásotok sincs, csak szektás hajlamotok által ezt szeretnétek belelátni a dolgokba.

2021. aug. 28. 11:21
 25/39 anonim ***** válasza:
0%

Kedves huszonnégyes, ez a szektás "hajlam" a liberális oldalon is megvan, csak más köntösben, másra mondják, pl:

"2001 - az Anthraxtól mind meghalunk

2002 - a Nyugat-nílusi vírustól mind meghalunk

2003 - az SARS vírustól mind meghalunk

2004 - a kergemarhakórtól mind meghalunk

2005 - a madárinfluenzától mind meghalunk

2006 - az E.colitól mind meghalunk

2008 - a világgazdaság összeomlásától mind meghalunk

2009 - a sertésinfluenzától mind meghalunk

2012 - a Maya naptár szerint mind meghalunk

2013 - Észak-Korea kirobbantja a III. világháborút, mindmeghalunk

2014 - az Ebolától mind meghalunk

2015 - az ISIS mindenkit megöl

2016 - a Zika vírustól mind meghalunk

2020 - a Koronavírustól mind meghalunk"

2021. aug. 28. 13:37
 26/39 anonim ***** válasza:
43%

Kedves Kérdező, nem tudom mi a háttered, amit mondasz eléggé Jehova Tanúira emlékeztet...

"Hány videó linkeljek be megáradt folyókról amik teljes településeket sodortak el az elmúlt évben? (Folyók harmada vérré változik) Hány videót linkeljek be az erdőtüzekről világszerte? ( A föld harmada meg ég) Hány videót linkeljek be pusztító jégesőkről, és nem normális havazásokról Brazíliában és Argentínában mondjuk?"

Vannak ennél SOKKAL-SOKKAL erősebb érvek egyes próféciák beteljesedése mellett és ezeket nem soroltad fel. Viszont van még pár nagyon fontos, ami beteljesedésre vár.Tudod melyek azok ? Úgyhogy maradj szerintem ott egyelőre, ahol most vagy.

2021. aug. 28. 13:44
 27/39 anonim ***** válasza:
52%

Én egyiket se mondtam, szóval nem értem, miért nekem címzed. Érdemes lenne a kérdezőnek, aki mindenben világvégét vizionál és a hozzá hasonló szektatagoknak.

2021. aug. 28. 14:44
 28/39 anonim ***** válasza:
69%

Nem kell mindenben a világvégét látni, és azt sem kell mondani, hogy eddig se volt világvége, ezután sem lesz!

Lesz ennek a világnak vége, nem tudjuk mikor, és Isten akarata szerint ki kell futni Babilonból, a hét domb bálványait el kell hajítani, hamis isteneit, istennőit elhagyni, nem tisztelni, és azok bálványait összetörni!

2021. aug. 29. 11:48
 29/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megtisztelő szektázást úgy hogy semmi fogalmatok nincs rólam. Amúgy református a hátterem de jó kapcsolatot ápoltam kornyékbeli evangélikusokkal, baptistákkal, golgotásokkal. Mondván nem a felekezethez tartozás, hanem a Krisztushoz a fontos. De túl sok képmutatással találkoztam, és a leg kepmutatóbb en voltam. Most már régóta nem járok gyülekezetbe és már nem is fogok, mert úgy látom, hogy egyre jobban összefonódik az államhatalom és a gyülekezetek. Tisztelet egy két kivételnek a vezetők eladják támogatásokért magukat. Új szép imatermek, gyülekezeti óvodák, iskolák tornatermek miegymás épülnek.

És itt teljesedik be a jel 3

14 A laodiceai gyülekezet angyalának írd meg: ezt mondja az Ámen, a hű és igaz tanú, Isten teremtésének kezdete: 15Tudok cselekedeteidről, hogy nem vagy sem hideg, sem forró. Bárcsak hideg volnál, vagy forró! 16Így mivel langyos vagy, és sem forró, sem pedig hideg: kiköplek a számból. 17Mivel ezt mondod: Gazdag vagyok, meggazdagodtam, és nincs szükségem semmire; de nem tudod, hogy te vagy a nyomorult, a szánalmas és a szegény, a vak és a mezítelen: 18tanácsolom neked, végy tőlem tűzben izzított aranyat, hogy meggazdagodj, és fehér ruhát, hogy felöltözz, és ne lássék szégyenletes mezítelenséged; és végy gyógyító írt, hogy bekend a szemed, és láss. 19Akit én szeretek, megfeddem és megfenyítem: igyekezz tehát, és térj meg! 20Íme, az ajtó előtt állok, és zörgetek: ha valaki meghallja a hangomat, és kinyitja az ajtót, bemegyek ahhoz, és vele vacsorálok, ő pedig énvelem. 21Aki győz, annak megadom, hogy velem együtt üljön az én trónomon; mint ahogy én is győztem, és Atyámmal együtt ülök az ő trónján. 22Akinek van füle, hallja meg, amit a Lélek mond a gyülekezeteknek!

2021. szept. 25. 09:49
 30/39 anonim ***** válasza:
60%

Amit mondasz kérdező egy neoprotestáns előadáson hallottam. Hogy a babiloni szobor a régi kultúrákból épülnek fel és az elbukott római birodalomból lettt a mostani EU, mint bűnös intézmény. Ha elvileg ez összeomlik, akkor lesz a vég, mert a szobor ledől, vagyis eljön Jézus is. Ha ez az elképzelés igaz, akkor mondhatjuk azt közel van a vég. De nem tudjuk bizonyítani e neoprotestáns elméletet. Katolikusoknál ilyenféle elmélkedés nincs. Mi katolikusok úgy tartjuk az utolsó pápa most él és Nosztredamusz is ezt jósolta. De mi sem tudjuk bizonyítani.

Annyit tudok mondani, várjuk, abban viszont igazad van, hogy egyre tetűbb társadalomban élünk és amit a híradókban látok eddig nem. De úgyis azzal jönnek a hitetlenek, hogy amit a TVben látunk kitaláció. Na most erre varrjál gombot.

2021. okt. 23. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!