Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten megbocsájtja ha ön...

Isten megbocsájtja ha ön kezemel vetek véget életemnek,nem birom már hogy,mindig az van hogy mindenki ellenem van...nagyon rossz depreszióban vagyok...Isten ad megbocsájtást ha végzek magamal?

Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 20:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Isten, ördög, pokol meg a többi baromság nem léteznek, nem kell félni, ezeket csak a keresztények találták ki félelem- és bűntudatkeltésre.

Érezd magad bűnösnek. Bűnösnek születtél. Nem akarsz bűnös lenni? Akkor adakozzál és isten megbocsát - egy kis időre, amíg nem adakozol ismét. A papokat csak a pénzed érdekli, cserébe mázos szavakkal vigasztalnak, amikkel legfeljebb az együgyű elméket lehet bolondítani.

Én is sokat gondolok az öngyilkosságra évek óta, gondolatba naponta többször is leugrok a kecskeméti szalagházról. Esténként meg azt kántálom magamban, hogy bárcsak ne kelljen már soha többet felébrednem.

Kitartás, semmi se tart örökké, előbb-utóbb ez a szar élet is véget ér, és akkor semmivé válunk, vele együtt az életen át kínzó szomorúság is semmivé vész.

Kitartás!

2021. szept. 2. 10:25
 22/25 KZitus ***** válasza:

Szia

Sokat gondolok rád kedves Kérdező.

Remélem túl vagy a nehéz időszakon, amely annyira megkeserített.

Szeretném átadni neked azokat az érzéseimet, amelyeket érzek az élet iránt, és a végtelen hálát a Teremtőnk iránt, amiért megajándékozott a csodás élettel!

Hihetetlenül nehéz gyermekkorom volt, tele vagyok lelki sebekkel/hegekkel, de van egy csodálatos reménységem, tudom, Krisztus hamarosan Krisztus minden földi gondunkat megoldja, de addig is segít kitartanunk, Jehova pedig megadja az erőt MINDEN embernek, aki kéri Tőle a - kitartáshoz. Ez a hatalmas erő a Te rendelkezésedre is áll.

Hogy vagy jelenleg?

2021. szept. 2. 14:22
 23/25 A kérdező kommentje:
Már jobb a helyzet...de mindig a gondolatomba van sok negativ dolog ami el szomorit hogy megtörtént...
2021. szept. 4. 23:28
 24/25 KZitus ***** válasza:

Bennem is feltörnek olykor...

De könnyebb úgy, ha feltöltöd az elmédet pozitív dolgokkal, mert akkor lassan kiszorítják a rossz emlékeket. Tudod azt a mondást biztosan, "azok vagyunk, amit megeszünk". Hiszen a fizikai erőnk egészségünk nagy mértékben attól függ, mit eszünk, fogyasztunk.

De hasonló a helyzet a szellemiségünkkel is. Amit beengedünk az elménkbe, az befolyásolja a gondolkodásunkat. nekem is attól kezdve kezdett megváltozni a gondolkodásom, amikor már én határoztam meg a velem való eseményeket, és nem kellet eltűrnöm azt, amit gyermekkoromban igen.....és lassan feledésbe mentek a rossz irányba befolyásoló gondolatok. Amióta a Biblia tanítása befolyásolja az életemet, megtapasztaltam azt,amit a Zsoltáríró leírt: "Boldog ember az, aki nem követi a gonoszok tanácsát, bűnösök útjára nem lép, és gúnyolódók közé nem ül, hanem Jehova törvényében gyönyörködik, és az ő törvényét olvassa halk hangon éjjel-nappal. Olyan lesz, mint a folyóvizek mellé ültetett fa, amely megtermi gyümölcsét a maga idején, és nem hervad el lombja. Minden tettét siker koronázza." Zsoltárok 1:1-3

Kérd Isten segítségét, kérj Tőle bölcsességet, és olvasd a Szavát, ez olyan, amelyet minden embernek szeretne megadni. De csak akkor tud segíteni, ha megfogadjuk a tanácsait.

2021. szept. 6. 13:27
 25/25 KZitus ***** válasza:

talán ez is segít:

Zsoltárok 119:105

"Lámpás a te szavad, mely irányítja lépteimet, és fény, mely megvilágítja ösvényemet."

Zsoltárok 43:3

"Küldd el világosságodat és igazságodat, azok vezessenek engem!"

Példabeszédek 6:23

"Mert a parancs lámpás, a törvény világosság, a fegyelmezés és a feddés pedig az élethez vezető út."

Róma 15:4

"Mert mindazt, amit régebben megírtak, az oktatásunkra írták meg, hogy kitartásunk által és az Írásokból származó vigasztalás által reménységünk legyen."

2021. szept. 6. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!