Isten megbocsájtja ha ön kezemel vetek véget életemnek,nem birom már hogy,mindig az van hogy mindenki ellenem van...nagyon rossz depreszióban vagyok...Isten ad megbocsájtást ha végzek magamal?
Isten, ördög, pokol meg a többi baromság nem léteznek, nem kell félni, ezeket csak a keresztények találták ki félelem- és bűntudatkeltésre.
Érezd magad bűnösnek. Bűnösnek születtél. Nem akarsz bűnös lenni? Akkor adakozzál és isten megbocsát - egy kis időre, amíg nem adakozol ismét. A papokat csak a pénzed érdekli, cserébe mázos szavakkal vigasztalnak, amikkel legfeljebb az együgyű elméket lehet bolondítani.
Én is sokat gondolok az öngyilkosságra évek óta, gondolatba naponta többször is leugrok a kecskeméti szalagházról. Esténként meg azt kántálom magamban, hogy bárcsak ne kelljen már soha többet felébrednem.
Kitartás, semmi se tart örökké, előbb-utóbb ez a szar élet is véget ér, és akkor semmivé válunk, vele együtt az életen át kínzó szomorúság is semmivé vész.
Kitartás!
Szia
Sokat gondolok rád kedves Kérdező.
Remélem túl vagy a nehéz időszakon, amely annyira megkeserített.
Szeretném átadni neked azokat az érzéseimet, amelyeket érzek az élet iránt, és a végtelen hálát a Teremtőnk iránt, amiért megajándékozott a csodás élettel!
Hihetetlenül nehéz gyermekkorom volt, tele vagyok lelki sebekkel/hegekkel, de van egy csodálatos reménységem, tudom, Krisztus hamarosan Krisztus minden földi gondunkat megoldja, de addig is segít kitartanunk, Jehova pedig megadja az erőt MINDEN embernek, aki kéri Tőle a - kitartáshoz. Ez a hatalmas erő a Te rendelkezésedre is áll.
Hogy vagy jelenleg?
Bennem is feltörnek olykor...
De könnyebb úgy, ha feltöltöd az elmédet pozitív dolgokkal, mert akkor lassan kiszorítják a rossz emlékeket. Tudod azt a mondást biztosan, "azok vagyunk, amit megeszünk". Hiszen a fizikai erőnk egészségünk nagy mértékben attól függ, mit eszünk, fogyasztunk.
De hasonló a helyzet a szellemiségünkkel is. Amit beengedünk az elménkbe, az befolyásolja a gondolkodásunkat. nekem is attól kezdve kezdett megváltozni a gondolkodásom, amikor már én határoztam meg a velem való eseményeket, és nem kellet eltűrnöm azt, amit gyermekkoromban igen.....és lassan feledésbe mentek a rossz irányba befolyásoló gondolatok. Amióta a Biblia tanítása befolyásolja az életemet, megtapasztaltam azt,amit a Zsoltáríró leírt: "Boldog ember az, aki nem követi a gonoszok tanácsát, bűnösök útjára nem lép, és gúnyolódók közé nem ül, hanem Jehova törvényében gyönyörködik, és az ő törvényét olvassa halk hangon éjjel-nappal. Olyan lesz, mint a folyóvizek mellé ültetett fa, amely megtermi gyümölcsét a maga idején, és nem hervad el lombja. Minden tettét siker koronázza." Zsoltárok 1:1-3
Kérd Isten segítségét, kérj Tőle bölcsességet, és olvasd a Szavát, ez olyan, amelyet minden embernek szeretne megadni. De csak akkor tud segíteni, ha megfogadjuk a tanácsait.
talán ez is segít:
Zsoltárok 119:105
"Lámpás a te szavad, mely irányítja lépteimet, és fény, mely megvilágítja ösvényemet."
Zsoltárok 43:3
"Küldd el világosságodat és igazságodat, azok vezessenek engem!"
Példabeszédek 6:23
"Mert a parancs lámpás, a törvény világosság, a fegyelmezés és a feddés pedig az élethez vezető út."
Róma 15:4
"Mert mindazt, amit régebben megírtak, az oktatásunkra írták meg, hogy kitartásunk által és az Írásokból származó vigasztalás által reménységünk legyen."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!