Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten megbocsájtja ha ön...

Isten megbocsájtja ha ön kezemel vetek véget életemnek,nem birom már hogy,mindig az van hogy mindenki ellenem van...nagyon rossz depreszióban vagyok...Isten ad megbocsájtást ha végzek magamal?

Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 20:54
1 2 3
 1/25 Noren1989 ***** válasza:
43%
Nem, nem ad. Instant mész a pokol nevű képzeletbéli helyre.
2021. aug. 23. 20:54
 2/25 anonim ***** válasza:
41%
Nem.
2021. aug. 23. 20:56
 3/25 anonim ***** válasza:
46%
Automatikusan pokol jár érte
2021. aug. 23. 21:13
 4/25 anonim ***** válasza:
41%
Pokol
2021. aug. 23. 21:18
 5/25 2*Sü ***** válasza:
69%

> mindig az van hogy mindenki ellenem van

Én például nem, hiszen ezeddig a létezésedről sem tudtam. Keresd meg azt a közeget, azokat az embereket, akik körében jól érzed magad. Ha van egy hobbid, akkor ez nem olyan nehéz.

> nagyon rossz depreszióban vagyok

Segíts magadon, Isten is megsegít. Keress fel egy pszichológust.

> Isten ad megbocsájtást ha végzek magamal?

Bár nem vagyok hívő, de az általánosan elfogadott nézet szerint nem. Az öngyilkosság is gyilkosság, így eleve a „Ne ölj!” parancsolat megszegésével kerülnél a túlvilágra, úgy, hogy nincs esélyed megbánni. Hiszen előre nem tudnád megbánni – arra vágyni, hogy bárcsak ne tetted volna meg –, mert akkor nem követnéd el.

De nem ez a legfőbb gond, hanem az, hogy elutasítottad az üdvözülést, sőt úgy tűnik, soha nem is hittél benne igazán.

2021. aug. 23. 21:19
 6/25 A kérdező kommentje:

Hiszek bene hogy van?

De ha Isten szeret minket miért nem ad megbocsájtást elég érdekes...minek enged szenvedni jó ideig...ha mindenható miért nem mulasztja el ezeket a gondokat...miért másnak jobb az élete mint nekem...

Kicsit meséljetek a pokolról is ot

milyen..

2021. aug. 23. 21:22
 7/25 A kérdező kommentje:

Bocsii csak telefonon nehéz irni...

Isten kinek hozta létre a poklot?

A pokolból már nem emel ki soha?

Ha az öngyilkoságot előte bánod meg akkorse ad megbocsájtást??

2021. aug. 23. 21:22
 8/25 anonim ***** válasza:
22%

YouTube! Írd be, és hallgasd.

23 perc a pokolban

2021. aug. 23. 21:26
 9/25 anonim ***** válasza:
14%
Mi történt veled kérdező?
2021. aug. 23. 21:46
 10/25 anonim ***** válasza:
55%

Ne csűrd-csavard a kérdésed. A kereszténység álláspontja a kezdetek óta egyértelmű.

"A fenti példákból mégis nyilvánvaló, hogy az öngyilkosság: bűn. Csak azok követik el, akik Istentől elszakadva, a maguk választotta úton kerülnek lehetetlen helyzetbe, és ezt nem bírják elviselni; akik nem folyamodnak a kegyelem királyi székéhez (Zsid 4,16), és kiveszik Isten kezéből az életük fölött való rendelkezés jogát."

Forrás: [link]

2021. aug. 23. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!