Isten megbocsájtja ha ön kezemel vetek véget életemnek,nem birom már hogy,mindig az van hogy mindenki ellenem van...nagyon rossz depreszióban vagyok...Isten ad megbocsájtást ha végzek magamal?
9 válaszolónak...
Lehet hülyén fog hangzani előre is bocsii de nagy sajnáltatást érzek a linkin park egykori énekese ((Chester Benington)) saját maga vetet véget életének,volt amikor imádkoztam érte hogy nyerjen megbocsájtást és jó helyre kerüljön...nagyon sajnálom ami vele történt nagyon elment a kedvem az életől...Chester egy temetésen el is énekli a "Halleluja"nevezetü számot nagyon szomoru a számomra hallgatni remélem Chester nyert megbocsájtást...remélem Isten meghallgata az imámat és segitet rajta...nagyon sajnálom hogy ilyen világot élünk sajnálom hogy rosszab helyzetben volt mint én...Isten nyugasztalja...
Miután meghalsz, kilép a lelked, és azonnal megérted milyen szörnyű dolgot tettél. Nagyon szomorú érzésed lesz, és azonnal visszacsinálnád. Megérted hogy ezt az életet te akartad, hogy leküzdhesd a nehézségeket, és minden adott is volt hozzá.
Látod hogy naponta 25 ezer ember hal éhen a bolygón, milliók élnek megnyomorított testben, - és sokan boldogan, és rájössz hogy mennyire becsapott az elméd, a vágyaid, és mennyire elcseszted ezt a lehetőséget.
https://www.youtube.com/watch?v=vd1abX6lhuE
Ezt ajánlom, hogy hallgasd végig! Választ ad a kérdéseidre!
El ne dobd az életedet!!
Ne tedd! Minden öngyilkosság, egy tragédia. Emberek akik élhettek volna... A halál nem old meg semmit, csak konzerválja a problémákat és semmi jó nem származik belőle. Amíg élsz, még van lehetőséged, hogy a dolgaid változzanak, jobbra forduljanak. Neked is van valami célod, van még mit tenned, az időd még nem járt le. pl. Világot láthatnál, segíthetnél másokon. Nincs semmi amit szeretnél megtenni? Most lehangolt vagy és rosszul érzed magad, de ez nem jelenti azt, hogy ez mindig is így lesz, egy nap még hálás leszel, hogy élsz és nem sietetted a halálod, csak ki kell várnod azt a napot.
A kereszténység ígérete az örök élet, nem a halál. Isten az életet kínálja, ő az élők Istene. Az emberek halálának és bukásának csak a Sátán örül, aki embergyilkos volt kezdetektől fogva. A Bibliában sok szereplő élt át nehéz helyzeteket, de bíztak Istenben és ezért kitartottak mindvégig, a rossz körülményeik ellenére is. Ezért járt a jutalmuk. pl. Józsefnek sem volt könnyű dolga. A testvérei elárulták, eladták rabszolgának, ártatlanul megvádolták és börtönbe kerül évekre. A története végén gazdag lett és Egyiptom egyik legnagyobb embere, akivel Istennek terve volt és megmentett nagyon sok embert az éhínségtől. De amikor a börtönben ült elfeldve, ő ezt nem tudhatta előre, nem lehetett biztos benne. Akkor nem volt mása, csak a hite és a reménye, hogy egyszer kikerül onnan.
Szia! A depresszió egy súlyos betegség, aminek azonban vannak hatékony kezelési módjai, az esetek többségében tényleges segítséget tudnak nyújtani, amitől elmúlnak a depressziós tünetek, vagy legalábbis hosszabb időre szünetelnek.
Ne dobd el az életed egy olyan állapot miatt, amire van megoldás. Kérj segítséget. Keress fel egy pszichiátriai szakrendelést, vagy ha gyerek vagy, gyermekpszichiátriát. A szakorvosok tudnak segíteni terápiával és/vagy gyógyszerekkel. Ha családodra, szülőkre ebben nem számíthatsz, akkor gondold át, ki más tudna elirányítani a megfelelő helyre (iskolapszichológus, tanár, barát... bárki).
Emellett természetesen nyugodtan keresheted Istent, de még egyszer mondom, hogy egy betegségben szenvedsz, amihez elsősorban orvosi segítségre van most szükséged.
Ne vess véget az életednek! Jutalmat nyersz a kitartásodért!
A pokolról egy előadás:
Bolyki György: Mi lesz a pokolban?
https://www.youtube.com/watch?v=ol4Xvustuow
Adj hálát, amid van, gondold végig, másnak a Föld más pontján még lehet annyija sincs. A nehézségek elől nem elmenekülni kell, hanem megoldani. Bízd Istenre az életed, ahogy a zsoltáros írja:
„Miért csüggedsz el lelkem, és miért nyughatatlankodol bennem? Bízzál Istenben, mert még hálát adok én néki, az én szabadítómnak és Istenemnek.”
Ha gondolod, írhatsz privátot, én is küzdöttem 9 évvel ezelőtt öngyilkossági gondolatokkal.
szia
Jézus egy kedves meghívást intéz hozzád:"Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik keményen fáradoztok, és súlyos terheket cipeltek, és én felfrissítelek benneteket. Vegyétek magatokra az igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd+ és alázatos vagyok, és fel fogtok frissülni. Mert az én igám kellemes, és az én terhem könnyű.” Máté 11:28-30
Ha nem a pokollal foglalkozol, inkább Krisztustól megtanulod mit jelent fölvenni az igáját, megfeledkezel jelenlegi helyzetedről, és megszabadulsz félelmeidtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!