A muszlimok mikor mennek Afganisztánba ,hogy az iszlámra tanítsák a tálibokat?
Nem nyaggatlak, azon már túlvagyunk, hiába nyúlsz vissza oda, hogy ne kelljen másokra válaszolni. Velem nem fog menni ez a gyerekes játék meg az értetlenkedés, intelligens ember vagy.
Tehát:
Te: "Viszont olyat most nem fogunk jàtszani hogy te bemondasz valamit én pedig keressek rà Koràn verset amivel càfolom."
Én: "Mikor mondtam én be bármit, amire neked Korán verset kéne találnod?"
Erre te: "Te kinek vàlaszolsz ???"
Mi nem érthető ezen? Beírod, hogy nem fogunk olyat játszani (azt a benyomást keltve, hogy én erre kértelek), erre beírom, hogy én soha semmi olyat nem mondtam, erre ahelyett, hogy beidéznéd, hol mondtam olyan (alátámasztva az állításod), benyögöd, hogy "Te kinek válaszolsz?"
Taglaljam tovább, vagy ennyi elég?
Valamint:
Te: "Egyàltalàn honnan veszed hogy eltérő Koràn értelmezés miatt csinàlnak bàrmit is ?"
Én: "Nemcsak hogy én ezt sehol, soha nem mondtam (te szajkózod ezt), de ráadásul nulla válaszértéke van arra, amire elvileg válaszoltál.".
Utána:
"Egyébként valaki elàrulhatnà nekem is hogy a tàlibok hogyan értelmezik a Korànt ? :D"
Néhány perccel korábban:
"Csak sztem rosszul értelmezik a Korànt amit "szentnek" tekintenek."
Itt még tudtad, hogyan értelmezik.
#31:
Kajak nem tudom mit vàrsz tőlem ember :D
Szerintem csak szívatsz engem. Nem volt rossz vicc, de nekem nincs ràd több időm. :)
Na jó legyél !
Abdullah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!