Bűn az önkielégítés?
"De kinek mi en szerintem tisztátalan cselekedet ami a halálba visz elobb utobb peldaul szivrohamot kapsz akcio kozben"
akkor az imádkozás is tisztátalan cselekedet szerintem ami a halálba visz, hiszen bármikor a fejedre eshet egy meteor imádkozás közben
#22 szexuális erkolcstelensegekkel tisztatalanna teszed magadat ez egyertelmu.
De az imádkozás miert tisztatalan ?? Miert nevezed tisztátalannak az igét? Ha valaki megszorult helyzetben van es imadkozik az miert tisztatalan?? Egyre morbidabb dolgokat irtok
Maszturbalas egyértelműen okozhat szivrohamot es erre rengeteg pelda van szoval karositod a sajat magadat.
De en itt lezártam
"Maszturbalas egyértelműen okozhat szivrohamot es erre rengeteg pelda van szoval karositod a sajat magadat."
Ennyi erővel a focizás is egyértelműen okozhat szívrohamot, arra is rengeteg példa van, tehát a focizással is károsítod önmagadat?
Ez nem túl bonyolult példa? Vagy próbáljunk még egyszerűbbet?
"De az imádkozás miert tisztatalan ?? Miert nevezed tisztátalannak az igét?"
Görbe tükröt szándékoztam állítani a vitapartneremnek ezzel a hozzászólással, egy sarkított párhuzamot vonni a maszturbálás-szívroham és az imádkozás-meteortalálat közé. Elnézést, ha megsértettelek vele, nem volt célom. Maradjunk a mostani példánál, a focisnál.
#27 Sport az egeszseges de a maszturbalas nem az es az ember Lelkét is rombolja előbb utóbb eltorzul az ertekrend.
Mar csak az a kérdés miert vedelmezed ennyire? Te is műveled?
De van olyan erzesem a falnak beszélek
4 mintha sosem csináltad volna és nem esett volna jól.
Nem mondom, hogy mindenki rendszeresen csinálja, de az alkalmankénti maszturbálás nem bűn, a rendszeres azért már valóban problémás. De az is orvosolható.
Vagyis a mérték, mindenek felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!