Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn az önkielégítés?

Bűn az önkielégítés?

Figyelt kérdés
Én szoktam, viszonylag gyakran. Mi fog történni?
2021. aug. 14. 11:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
34%
Ördög trükkje az hogy elhiteti hogy o nem letezik es a rossz dolgokat jónak allitsa be. Innentol mindenki higyjen azt amit akar
2021. aug. 14. 17:32
 22/33 anonim ***** válasza:
65%

"De kinek mi en szerintem tisztátalan cselekedet ami a halálba visz elobb utobb peldaul szivrohamot kapsz akcio kozben"

akkor az imádkozás is tisztátalan cselekedet szerintem ami a halálba visz, hiszen bármikor a fejedre eshet egy meteor imádkozás közben

2021. aug. 14. 17:37
 23/33 anonim ***** válasza:
64%
Épp most néztem egy animét, amiben megrèpáztak egy fiatal apáca lányt. En nem hiszem el, hogy nem maszturbàlnak a papok meg apácák. Valahogy le kell vezetni a szexuális vágyakat. Vagy állatokat dugnak? Hogy van ez náluk?
2021. aug. 14. 17:42
 24/33 anonim ***** válasza:
71%
#22 Ez nagyon gyenge hasonlat vot de probalkozz még hátha összejön valami értelmes
2021. aug. 14. 17:43
 25/33 anonim ***** válasza:
34%

#22 szexuális erkolcstelensegekkel tisztatalanna teszed magadat ez egyertelmu.

De az imádkozás miert tisztatalan ?? Miert nevezed tisztátalannak az igét? Ha valaki megszorult helyzetben van es imadkozik az miert tisztatalan?? Egyre morbidabb dolgokat irtok

2021. aug. 14. 17:46
 26/33 anonim ***** válasza:
34%

Maszturbalas egyértelműen okozhat szivrohamot es erre rengeteg pelda van szoval karositod a sajat magadat.

De en itt lezártam

2021. aug. 14. 17:50
 27/33 anonim ***** válasza:
65%

"Maszturbalas egyértelműen okozhat szivrohamot es erre rengeteg pelda van szoval karositod a sajat magadat."

Ennyi erővel a focizás is egyértelműen okozhat szívrohamot, arra is rengeteg példa van, tehát a focizással is károsítod önmagadat?

Ez nem túl bonyolult példa? Vagy próbáljunk még egyszerűbbet?

"De az imádkozás miert tisztatalan ?? Miert nevezed tisztátalannak az igét?"

Görbe tükröt szándékoztam állítani a vitapartneremnek ezzel a hozzászólással, egy sarkított párhuzamot vonni a maszturbálás-szívroham és az imádkozás-meteortalálat közé. Elnézést, ha megsértettelek vele, nem volt célom. Maradjunk a mostani példánál, a focisnál.

2021. aug. 14. 18:41
 28/33 anonim ***** válasza:
51%
#27 focizás nem tisztátalan dolog szoval ezzel rovidre zártam az ervelesedet
2021. aug. 14. 18:53
 29/33 anonim ***** válasza:
34%

#27 Sport az egeszseges de a maszturbalas nem az es az ember Lelkét is rombolja előbb utóbb eltorzul az ertekrend.

Mar csak az a kérdés miert vedelmezed ennyire? Te is műveled?

De van olyan erzesem a falnak beszélek

2021. aug. 14. 18:56
 30/33 anonim ***** válasza:

4 mintha sosem csináltad volna és nem esett volna jól.

Nem mondom, hogy mindenki rendszeresen csinálja, de az alkalmankénti maszturbálás nem bűn, a rendszeres azért már valóban problémás. De az is orvosolható.

Vagyis a mérték, mindenek felett.

2021. aug. 15. 01:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!