Bűn az önkielégítés?
" A székleturites letszukseglet de a maszturbáció nem az, erkölcstelen buja vágyakat ébreszt az emberekbe. Nem tudom miért hasonlítod hozzá"
Jó, akkor legyen a vakarózás a példa, ha az előző túl nehézre sikerült. Vakarózni is szoktál olykor, pedig nem létszükséglet, és nem is dicsőíted vele Jézust. Ráadásul az is okozhat buja vágyakat, ha megfelelő helyen vakarászod.
#9 " Simán meg lehet maszturbáció nélkül lenni."
Persze hogy meg. Áram és vezetékes víz nélkül is simán meg lehet lenni.
"biblia is írja hogy kemény munkát végeznek a szent emberek és nem élvezkednek meg kicsaponganak mert ez már alapból állatias"
Hát, a Biblia igazából sehol nem írja, hogy a szent emberek sohasem maszturbáltak.
" és az nem ugyanaz amit a maszturbálás végén tapasztalsz az inkább a pokolhoz haonlit,"
az mondjuk furcsa, hogy honnan ismered te ennyire a poklot és a maszturbáció végi érzést, ha ennyire szent ember vagy
#16 sehol nem irtam hogy szent ember vagyok .
"Ha megfelelo helyen vakarod" na pont ezaz miert vakarnád ott?
Igen meg lehet aram es vezetekes viz nelkul is lenni van aki az erdoben el es ha ez a tarsadalom osszeomlik akkor muszaj lesz ez hamarosan befog kovetkezni a nagy nyomorusagban
Attol hogy cukormazba öntsük a dolgot meg nem lesz jo...
De kinek mi en szerintem tisztátalan cselekedet ami a halálba visz elobb utobb peldaul szivrohamot kapsz akcio kozben es ezzel nem csak masoknak artasz hanem sajat magadnak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!