Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn az önkielégítés?

Bűn az önkielégítés?

Figyelt kérdés
Én szoktam, viszonylag gyakran. Mi fog történni?
2021. aug. 14. 11:58
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
67%
Ha a gyárban 12 órát robotolsz biztos is, hogy utànna se időd, se erőd maszturbálni, de egy pap bőven ráér meg energiàja is van. Kisfiukat is ráérnek molesztálni, ami elég nagy baj. Csodálkoznak miért csökken a hïvők száma évről évre.
2021. aug. 14. 16:23
 12/33 anonim ***** válasza:
75%
#11 Mindenki tudja hogy sok hamis próféta van es báránybőrbe bujt farkasok. A valodit papok nem érnek ra hanem dolgoznak szerintem te a diszpapokrol beszelsz
2021. aug. 14. 16:43
 13/33 anonim ***** válasza:
75%
#11 Valodi papok dolgoznak hogy tudjanak segíteni az elesetteken, arvakon, ozvegyeken
2021. aug. 14. 16:44
 14/33 anonim ***** válasza:
65%

" A székleturites letszukseglet de a maszturbáció nem az, erkölcstelen buja vágyakat ébreszt az emberekbe. Nem tudom miért hasonlítod hozzá"

Jó, akkor legyen a vakarózás a példa, ha az előző túl nehézre sikerült. Vakarózni is szoktál olykor, pedig nem létszükséglet, és nem is dicsőíted vele Jézust. Ráadásul az is okozhat buja vágyakat, ha megfelelő helyen vakarászod.

2021. aug. 14. 17:03
 15/33 anonim ***** válasza:
70%

#9 " Simán meg lehet maszturbáció nélkül lenni."

Persze hogy meg. Áram és vezetékes víz nélkül is simán meg lehet lenni.

"biblia is írja hogy kemény munkát végeznek a szent emberek és nem élvezkednek meg kicsaponganak mert ez már alapból állatias"

Hát, a Biblia igazából sehol nem írja, hogy a szent emberek sohasem maszturbáltak.

2021. aug. 14. 17:06
 16/33 anonim ***** válasza:
70%

" és az nem ugyanaz amit a maszturbálás végén tapasztalsz az inkább a pokolhoz haonlit,"

az mondjuk furcsa, hogy honnan ismered te ennyire a poklot és a maszturbáció végi érzést, ha ennyire szent ember vagy

2021. aug. 14. 17:07
 17/33 anonim ***** válasza:

#16 sehol nem irtam hogy szent ember vagyok .

"Ha megfelelo helyen vakarod" na pont ezaz miert vakarnád ott?

Igen meg lehet aram es vezetekes viz nelkul is lenni van aki az erdoben el es ha ez a tarsadalom osszeomlik akkor muszaj lesz ez hamarosan befog kovetkezni a nagy nyomorusagban

2021. aug. 14. 17:24
 18/33 anonim ***** válasza:
44%
Mondtam a maszturbalas nem letszeksuglet ezt csak az ordog terjeszti
2021. aug. 14. 17:26
 19/33 anonim ***** válasza:
92%
Kisgyerekek ehen halnak es ti meg maszturbaltok ez biztos hogy szent es josagos dolog??? Ez egy bűn amiből mindenkinek meg kell terni mert ez egy mocskos szennyes dolog
2021. aug. 14. 17:27
 20/33 anonim ***** válasza:
34%

Attol hogy cukormazba öntsük a dolgot meg nem lesz jo...

De kinek mi en szerintem tisztátalan cselekedet ami a halálba visz elobb utobb peldaul szivrohamot kapsz akcio kozben es ezzel nem csak masoknak artasz hanem sajat magadnak is

2021. aug. 14. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!