Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha éjjel pisilnem kell, miért...

Ha éjjel pisilnem kell, miért álmodok mindig ugyan arról?

Figyelt kérdés
Már kb harmadszorra történik meg velem. Éjjel alszom, és azt álmodom, hogy önkielégítem magam. Meg is ébredek utána, és rájövök, hogy nagyon kell pisiljek. Reggel mindig csak erre az álomra emlékszek.

2017. aug. 19. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Nekem ha pisilnem kell, akkor mindig azt álmodom, hogy pisilek.

Érdekes az emberi agy.

2017. aug. 19. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az álmok furák. Keveredik bennük a képzelet, az emlékek, és amit vacsorára ettél. :D
2017. aug. 19. 13:59
 3/7 thoomas26 ***** válasza:
100%

Az álmokra hatással van az is, ami az álmodás ideje alatt történik a fizikai testben. Másképp szólva a fizikai testben zajló folyamatok - ha elég erősek - befolyásolhatják az álmok kimenetelét.

Ha a valóságban erős vizelési inger lép fel a testben, az kivetülhet magára az álomra is, melyben az vagy konkrét formájában mutatkozik meg, vagy csak hasonlatosan - mint esetedben.

2017. aug. 19. 14:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 Tuti igazad van. Egyszer azt álmodtam, hogy fuldoklok a nyílt vizen valahol és amikor felkeltem vérzett az orrom. :D
2017. aug. 19. 14:19
 5/7 Fish1 ***** válasza:

Én olyankor mocskos WC-kről álmodok, amikre 2 méter távolságról sem ülnék rá. Gondolom nálam így képeződik le, hogy nagyon ki kell mennem, de talán mégse kéne, amíg fel nem ébredek :)

Kérdező, hallottam egyszer egy olyat, hogy ha (ébren) nagyon kell menned klotyóra, akkor gondolj a szexre és elmúlik. Nálam működött, bár szerintem ennek az a lényege, hogy a gondolataidat eltereld. Mert ha pl. azt mondogatod, hogy aaa, mindjárt berosálok, akkor rosszabb a helyzet.

2017. aug. 19. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy bizonyos mértékű merevség beáll, akkor képtelenség lesz behugyozni. Gondolom a tudatalatti ezzel próbálja megvalósítani a szobatisztaságot.
2017. aug. 19. 15:38
 7/7 anonim válasza:
Lehetne rosszabb is:az nagyobb gáz,ha azt álmodod hogy pisilsz és arra ébredsz hogy tényleg.Sajnos velem néha megtörténik,gondolom ha mélyen alszom,nem tudom miért.Kellemetlen.
2017. aug. 20. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!