Ha éjjel pisilnem kell, miért álmodok mindig ugyan arról?
Nekem ha pisilnem kell, akkor mindig azt álmodom, hogy pisilek.
Érdekes az emberi agy.
Az álmokra hatással van az is, ami az álmodás ideje alatt történik a fizikai testben. Másképp szólva a fizikai testben zajló folyamatok - ha elég erősek - befolyásolhatják az álmok kimenetelét.
Ha a valóságban erős vizelési inger lép fel a testben, az kivetülhet magára az álomra is, melyben az vagy konkrét formájában mutatkozik meg, vagy csak hasonlatosan - mint esetedben.
Én olyankor mocskos WC-kről álmodok, amikre 2 méter távolságról sem ülnék rá. Gondolom nálam így képeződik le, hogy nagyon ki kell mennem, de talán mégse kéne, amíg fel nem ébredek :)
Kérdező, hallottam egyszer egy olyat, hogy ha (ébren) nagyon kell menned klotyóra, akkor gondolj a szexre és elmúlik. Nálam működött, bár szerintem ennek az a lényege, hogy a gondolataidat eltereld. Mert ha pl. azt mondogatod, hogy aaa, mindjárt berosálok, akkor rosszabb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!