Tti már tökéletes feddhetetlen életet éltek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 18:50
11/17 anonim válasza:
1Thess 5:23 Maga pedig a békességnek Istene szenteljen meg titeket mindenestől; és a ti egész valótok, mind lelketek, mind testetek feddhetetlenül őriztessék meg a mi Urunk Jézus Krisztus eljövetelére.
12/17 anonim válasza:
"De Isten nem várja el tőlünk a fizika tökéletességet, csak ahogyan írtad a Krisztus áldozata révén (ha éljük a krisztusi életet) tekint ránk így Isten."
Ahhoz képest elég sok embert kiközösít a szervezet, pláne ha valaki ellentmond neki. Vagy akkor már nem érvényes ez a képmutató mondat?
13/17 anonim válasza:
Igen. 30 évig dolgoztam, hogy lakásom legyen, autóm, kertem. 20 évig ápoltam egy kapcsolatot. Gyereket szültem. 3-at. Mai napig edzem, ápolom magam. Odafigyelek az egészségemre.
Révbe értem. Tökéletes nem létezik? Számomra minden de minden az!
14/17 anonim válasza:
13# Hála van a szívedben? És ezektől függ, hogy te feddhetetlen életet élsz?
15/17 anonim válasza:
14-es! Hála nélkül nem kaphatsz meg semmit! Nincs más dolgunk az életben, mint a hála és a szeretet. Ennyi.
16/17 anonim válasza:
Nem a hála miatt kapunk meg dolgokat. De nem is ezt kérdeztem, ahogy a válaszodnak sincs túl sok köze a kérdéshez.
17/17 anonim válasza:
A hála a kulcsa az életnek. Ez így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!