Mért adja itt elő magát mindenki úgy, mintha maga a feddhetetlen szűz Mária lenne?
Figyelt kérdés
Némely kérdéseknél úgy elő tudják adni magukat az emberek, hogy az elképesztő. Mintha nekik semmi hibájuk nem lenne, úgy élnének, mint valami szent istenség. És a másikat, aki valami teljesen emberi hibát elkövet (és ezt kérdés formájában kiírják), kb virtuálisan megkövezik:D ezek az emberek ennyire buták, hogy azt hiszik magukról, ők tökéletesek, vagy valami agykárosodásuk van?2021. máj. 4. 18:54
1/7 anonim válasza:
Mutass már nekem 3 ilyen kérdést. Én inkább olyanolat látok akik, a saját problémájukról beszélnek. Azt meg szabad, mert arra van az oldal hogy tanácsot kérjünk.
Amúgy te most nem pont azt csinálod, hogy másokra mutogatsz, hogy csúnya, rossz álszent emberek? Segítek: De! Úgyhogy te is pont olyan vagy, mint akiket a kérdésben szerettél volna leszólni.
2/7 A kérdező kommentje:
Én nem adom elő a szűz Máriát. Volt egy kérdés, a nő beleszeretett a férfiba, aki fűt fát ígért neki, de barátnője volt. Azt mondta elhagyja, a nő elküldte, mert nem akart belemenni. De a férfi addig ostromolta (hónapokig), hogy a nő elkezdett érezni. Erre ilyen válaszok jöttek: "nem volt elég tartásod!! Le kellett volna tiltanod mindenhol azonnal!!" Na ne már.. biztos ő a szűz Mária.. nem?
2021. máj. 4. 19:18
3/7 A kérdező kommentje:
Ez egy példa, de ilyen rengeteg van itt.
2021. máj. 4. 19:19
4/7 anonim válasza:
#2 itt senki sem a Szűz Máriát játsza xddd. Ez alapvető beri norma hogy nem kavarunk bele más kapcsolatába. Itt nem az az álszent aki nem helyesli szét**szni valaki kapcsolatát, hanem az a gerincteken aki ezt megteszi.
5/7 anonim válasza:
Az amúgy mi, hogy "a férfi addig ostromolta (hónapokig), hogy a nő elkezdett érezni"? 😂 Normális emberek távolságtartási végzést kérnek, ha valaki zaklatja őket..
6/7 anonim válasza:
Mert pl.: egy oldalúan látják magukat, a helyzetüket. Csak a jót, vagy a maguk által jónak gondolt dolgot érzik maguk körül.
7/7 anonim válasza:
Én pl neopogány vagyok, szóval biztos, hogy nem akarom magamat ilyennek lefesteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!