Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten mar nem szeret engem?

Isten mar nem szeret engem?

Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem Isten csak azokat utasítja el, akik őt is elutasítják. Ez kezdetben is így volt, amikor Lucifer az egyik főangyal ellene szegült. Tudtad, hogy a kárpit , ami elválasztotta a belső szentélyt a zsidó papoktól, Jézus halálakor kettészakadt? Onnantól már nem kell közvetítő Isten és ember közzé, ha kapcsolatba akarsz kerülni vele. Bátran szólj hozzá ma is. Én naponta 2-5 x is beszélek hozzá, ha nem a dolgaimmal foglalkozom.
2021. aug. 6. 20:56
 2/9 anonim válasza:
20%
Nyugodj meg, a Sátán feltételek nélkül imádni fog :-P Ne us foglalkozz azzal a hebehurgya, szakállas, agyhalott, stréberrel. ☝️
2021. aug. 6. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Mért feltételezed ezt?
2021. aug. 6. 21:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Bunoket kovetem el torkosag , bekepzeltseg meg ilyesmi
2021. aug. 6. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
"Ha megvalljuk bûneinket, hû és igaz, hogy megbocsássa bûneinket és megtisztítson minket minden hamisságtól." 1János 1:9
2021. aug. 6. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Isten nem változik, és Isten szeretet. Ebből a kettőből adódik, hogy a bűneidtől függetlenül Isten ugyanúgy szeret. Időnként Isten gyermekei is vétkeznek, nem a tökéletesség az elvárás, hanem a hűség. Probléma lesz, hogy ha valaki nem időnként, hanem rendszeresen a bűnhöz fordul, akkor ugyanis elfordul Istentől, távolodik Istentől, ezért nem fogja tapasztalni Isten szeretetét, sem nem fogja látni a helyes utat, mert a sötétségben jár. Szerintem felejtsd el a múltat, térj meg, és többet ne csinálj ilyesmit a saját érdekedben.

Fil 3:14 "egyet teszek: ami mögöttem van, azt elfelejtve, ami pedig előttem van, annak nekifeszülve futok egyenest a cél felé, Isten mennyei elhívásának Krisztus Jézusban adott jutalmáért."

2021. aug. 6. 22:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Szeretlek gyermekem❤
2021. aug. 6. 22:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Gondoltál már arra a lehetőségre, hogy Isten nem szeret téged? Nem kellesz neki, sőt, több mint valószínű, hogy egyenesen gyűlöl. De nem ez a legnagyobb baj az istennel...Hanem az, hogy ő se kell nekünk.
2021. aug. 7. 09:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Isten imádja a létezés minden részét. Számodra felfoghatatlan mértékben imád és segít.
2021. aug. 7. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!