Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek érdemes lenne a...

Szerintetek érdemes lenne a lakást (albérlet) egy pappal felszenteltetni?

Figyelt kérdés
1 hónapos babánk a szobába ahol alszunk nyugtalan,nyöszörög. Egy este kipróbáltuk,hogy a nővére ágyában aludtam a babánkkal, a nővére pedig a nagy ágyunkon apával. Sokkal nyugodt volt és szépen aludt.Elvileg a lakást bérlő emberke már nem él és nagy valószínűséggel lehet itt halt meg. Ha a babábal kijövök abból a szobából, akkor kis idővel megnyugszik, ha visszaviszem zaklatott lesz és nem tud aludni. Ha a kiságyba teszem olyan, mintha valami mindig felkeltené, ami miatt felsír. Ahogy közeledett a születésének a napja egyre jobban elkezdtem félni, amióta megszületett a picink, azóta még jobban. Szerintetek egy lakás szenteléssel megszűne ez? Kérem kerüljenek a beszólongatós emberkék, mert mihamarabb meg szeretném oldani ezt a problémát.

2021. aug. 6. 08:33
1 2
 1/11 anonim válasza:
88%
Nem lehet, hogy csak simán a te közelségedre vágyik? 4.trimeszterről hallottál már? A babádnak rád van szüksége
2021. aug. 6. 08:54
 2/11 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem itt nincs szó semmi szellemről vagy ilyesmi. Egyszerűen csak valamiért nem szeret ott lenni és kész.

Amúgy meg, a kisgyerekek elvileg sokkal többet látnak a világból, mint a felnőttek. Szóval nem lehetetlen, hogy ha tényleg szellem akkor csak egy kóbor lelket lát a csöppség. Az meg másik kérdés, hogy jó szándékú-e és csak simán megijed a gyerek a kinézetétől vagy attól, hogy egy számára idegen személy.

Egy biztos, médiumokat meg hasonlókat és "nyomozókat" ne hívjatok. Azok csak lehúznak pénzügyileg. Ha az megnyugtat akkor hívj hivatásos papot. De én a helyedben nem piszkálnám amíg csak simán sír a gyerek és semmi más nem történik. Mert lehet csak felmérgesíted és az amúgy békés nézelődőből közveszélyes támadóvá vetkőzik.

2021. aug. 6. 08:55
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Érdemes, de nem azon babonaság miatt, amit írtál.
2021. aug. 6. 11:21
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Hívj el egy papot házszentelőre, baj nem lesz belőle az biztos.
2021. aug. 6. 12:04
 5/11 KZitus ***** válasza:
68%

Szia

Igaza van a #3-nak, ne csinálj babonát abból ami nem létezik. Bárhol alszol a babáddal, sokkal nyugodtabb lesz, mit ha egyedül aludna.

Ez később milyen problémát okozhat, az már másik téma. Én átéltem :-)

2021. aug. 6. 12:05
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Nem rossz ötlet egy ortodox vagy egy katolikus papot hívni. Mert ha szenteltvizzel vagy tömjénnnek meghibti a lakást és Jézus nevét ( IC- XC) nevét beírja az ajtóra vagy valahova akkor védve lesztek a bogaraktol, lakasproblemakrol mert ezáltal az Isten megóv.
2021. aug. 6. 12:23
 7/11 anonim ***** válasza:
64%

bogaraktól? Azért szerintem túlzás ilyesmitől azt elvárni, hogy ne jussanak be a hangyák, legyek, szúnyogok stb. És ezt mint okkultista mondom.

2021. aug. 6. 12:30
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

Nem lesznek védve semmi ilyesmitől. A házszentelés egyszerűen egy áldás az épületre és a benne lakókra. Nem pedig valami varázslat.

2021. aug. 6. 13:22
 9/11 KZitus ***** válasza:

Ismét szia

Figyelmedbe ajánlom mit ír a papi áldásról Malakiás 2 fejezete.

2021. aug. 6. 18:27
 10/11 anonim ***** válasza:
69%
Hívj egy papot. Nagy baj nem lehet belőle. Megáldja a lakást. Ha van köze a problémádhoz, akkor segíthet, ha pedig másból ered a probléma, akkor sem árt. Te pedig megnyugodhatsz. Ha foglalkoztat a dolog, akkor imádkozz és imában kérj áldást te is a lakásra. Ha valami problémád van, nyugodtan fordulj hittel Istenhez.
2021. aug. 6. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!