Szellemtevékenység egy YouTube videó rögzítése közben? Vagy mi ez? Érdemes végignézni a videót.
ird le mi az ....
nincs kedvem megnézni
icc fék....
a videót halloween előtt tette fel, vajon miért?
miközben mindenféle dolog történik, a csákó nem tojik be, hanem visszaül a gép elé és folytatja a játékot
18700 feliratkozója van
orrba-szájba gyártja a gémpléjeket, viszont ezek nem hoznak újabb feliratkozókat a konyhára
kitalált valami ütősebbet, és előadta ezt a szellemes dolgot....
hűha
a videót (mint már írtam) halloween előtt, október 28-án tette fel, ez után viszont semmilyen szellemes videója nincs
ezt a szellemizét is csak a kommentekben próbálja magarázni
szóval ez egy fék vagy fake
baromság
nézettségnövelő próbálkozás
340 ezren nézték ezt meg, de a többi videóját átlag 600an (és még sokat mondtam)
#1, nagyon fantáziadús komment..
#2, tegyük fel, hogy fake. Ebben az esetben szerinted az online chaten írkálók is be voltak avatva? Ilyen szövegeket láttam (a teljesség igénye nélkül), hogy:
- meghalnék, ha velem történne ilyen,
- vegyél magadhoz egy kést tesó,
- lépj le onnan.
A chatelők is be voltak avatva szerinted?
nem, nem voltak beavatva...
de gondolj már bele
ha veled történne ilyen, akkor te nyugodtan visszaülnél a gép elé játszani? vagy fognád a kamerát (ha már úgyis rögzít) és utánajárnál a dolgoknak, mert ez a gyerek játszik tovább... és még pofákat vág közben...
szóval ez egy megrendezett dolog
persze, hogy egyesek beveszik
persze, hogy olyanokat irkálnak, amit te is idéztél
de nézz már egy kicsit a dolgok mögé
nincs magyarázat, nincs folytatás, nincs semmi
jó, én nem akarlak győzködni
én azt mondom ez egy fake, nézettségnövelő-felíratkozógyűjtő próbálkozás, mely a későbbi videóinak nézettségét megnézve nem jött be
te kérdezted, hogy mi ez... az én válaszom az, amit fentebb írtam
bocsi, kicsit behergeltem magam....
:)
Csak megkérdeztem, hogy vajon be voltak-e avatva.
Egy szóval sem írtam, hogy nem fake.
Mi van itt ma mindenkivel? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!