Ki találkozott teológussal? Segített nektek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 20:08
1/5 anonim válasza:
Már találkoztam, de nem kértem tőle segítséget. Miért?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát én is találkoztam eggyel és olyanokat mondott rólam amit vele meg se osztottam neki de ő akkor is tudta
2021. aug. 4. 20:49
3/5 anonim válasza:
Én egy pappal jártam hasonlóan. Nem mondtam el neki, hogy szuicid gondolataim vannak, de teljesen úgy beszélt hozzám egy bizonyos helyzetben, mint aki tudja.
4/5 szp72 válasza:
A teológus és a lelkész nem teljesen ugyan az, bár a lelkészeknek általában van teológiai végzetsége is. A teológia az hit tudomány: biblikum, patrológia, dogmatika, hitvédelem, egyháztörténet, erkölcstan, egyházjog, ilyesmi. A lelkész emberekkel és azok lelki problémáival foglalkozik, tehát az inkább már egy gyakorlati dolog. Persze a lelkipásztorkodásnak is vannak elméleti alapjai, amit szintén tanítanak a teológián.
A teológusok és a lelkipásztorok azonban nem feltétlenül csodás képességű lélekbe látók.
5/5 anonim válasza:
Igen, idióták mind. Abban hisznek, ami nincs .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!