Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ikrek horoszkóp, Bak aszcenden...

Ikrek horoszkóp, Bak aszcendensel. Valaki találkozott már ezzel?

Figyelt kérdés
Most számoltam ki, hogy mi az aszcendensem. Gyermekkoromban teljesen az ikrek illett rám, ám ahogy felnőttem inkább a bak tulajdonságai. Nagyon nagy ellentmondásnak érzem ezt, hogy ikrek a horoszkópom, az aszcendensem viszont bak. Amatár vagyok ebben, ne alázzatok le légyszi. Valakinek van ilyen ismerőse, esetleg ő maga? Szivesen hallanám mások véleményét is.
2017. okt. 13. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem pont fordítva van, bak a horoszkópom és ikrek az aszcendens. rám inkább a bak dolgai jellemzők, tényleg semmiben nem hasonlítok az ikrekre.
2017. okt. 13. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálam is pont fordítva van, és rám pedig az ikrek jellemzőbb. Csak elsőre látszok ridegnek, de aki megismer engem az meglátja, hogy egy teljesen más személyiséget veszek fel. Ami a valódi személyiségem. Pörgős, kacagós, és nagyon kíváncsi. Idegesítőnek is hívtak már, mert sokat beszélek. Pletykálni gyűlölök. De olvastam még hülyeségeket, de leírtam az én helyzetemet. Bak napjegy vagyok, ha valaki nem tudott rájönni. Üdv.
2017. okt. 13. 21:05
 3/3 anonim válasza:
Nekem is Ikrek, Bak aszcendenssel. Annyira nem szeretem ezt alapul venni, de én pl. nem érzem úgy, hogy Ikrek vonatkozásaim bármiben is megjelennének, inkább a Bak dominál. :)
2017. okt. 15. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!