Oroszlán jegy, halak aszcendensel?
A 3. válaszoló is azt ajánlja,hogy ,,vagy szakítsatok",igen van fogalmam róla te kibírhatatlan önző Oroszlán....most jól felhúztál te mázlista.
A 4.-el egyetértek.A Halak ilyenek.
Drága Adri,ajánlanám figyelmedbe: Aszcendens jelentése: születésünk pillanatában a horizonton felkelő csillagkép. Azt mutatja, hogy mások milyennek látnak bennünket, milyenek a megnyilvánulásaink a külvilág felé. Fizikai testünk megjelenését is nagyban befolyásolja aszcendensünk.
Egyébként nem tudom honnan veszed hogy ez a páromé lenne, egy szóval sem írtam ilyet. Annyi volt a kérdésem,hogy: Oroszlán jegy, halak aszcendens? És ezzel kapcsolatban érdekelnek tapasztalatok,vélemények.. Mert egyébként ez a sajátom,azért nem írtam oda mert a kérdésen nem változtat semmit,teljesen mindegy kié. Nem gondoltam volna hogy ebből bárki is azt szűri le hogy a páromé, és hogy azt fűzi majd hozzá hogy "vagy szakíts". De ha nem vagy tisztába a dolgokkal akkor inkább ne írj választ,nem rosszból mondom,csak egy jó tanács,mert hülyének fognak nézni. Pedig lehet nem is vagy az csak éppen ehhez a témához nem értesz. :)
Azt is hülyeségnek tartom hogy ilyet írsz: önző oroszlán"
Hmm. Tudod minden horoszkópnak megvannak a maga rossz tulajdonságai,neked is van hidd el.
Mindegyiknek van rossz és jó egyaránt.
Meg egyébként is tehetek én most arról hogy augusztusba születtem,így oroszlán lett a horoszkópom?:) Na ugye.. Nekem egyébként is erősebb az aszcendensem(ami halak), ami eléggé elnyomja az oroszlán tulajdonságait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!