Találkozott már valaki a magyar jetivel?
Figyelt kérdés
A Mátranováki Fanyüvőre gondolok itt.2019. márc. 20. 20:11
1/7 anonim válasza:
Minden télen magyar jeti vagyok, de aztán jön a rövidnadrág szezon.
2/7 anonim válasza:
Egyik Kékfényben mutattak egy mezőn talált csontvázat, amiről a vadak lerágták a húst. Viszont az a csontváz annyiban volt különleges, hogy a combcsontja túl hosszú volt. És a szakértők szerint négykézláb is tudott járni. Lehet hogy az volt a fanyűvő maradványa. Ha Mátranovák környékén találták, akkor szinte biztos. Úgyhogy nem várható az hogy egy természetbe került ember túl sokáig éljen. A Hanyi Istók is ilyen természetbe került gyerek lehetett.
3/7 Koplárovics Béci válasza:
A Yeti elköltözött egy szöszivel, és csak néha jár már haza.
4/7 anonim válasza:
Felregisztrálsz egy társkeresőre, mással se fogsz találkozni, csak 130 kilós, szőrös jetikkel...
5/7 anonim válasza:
Bármelyik kocsma környékén láthatsz jópárat te is.
6/7 anonim válasza:
Nem találkoztam még, de szerintem nincs is ilyen.
7/7 anonim válasza:
Üsd be valamelyik társkeresőben a keresési feltételeknél, hogy szőrös, 130 kilós... ki fog párat dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!