A talmudban melyik a legdurvább gusztustalanabb felháborítóbb rész igaz hogy gyalázzák Jézust és Máriát és a gojokat állatoknak nézik?
Jogos, én csak rá akartam mutatni a tévedésre, nem azt mondtam, hogy akkor ebben az estben ezzel nincs is semmi baj.
A legdurvább rész ez a kérdés és a hozzá fűzött kommented kérdező. Jelentettem is a kérdést.
Azt ajánlom hagyj fel a gyűlölködéssel. Ha Jézus és Mária érdekel, akkor olvasgasd az Újszövetséget és gondold át, hogy mit tanított Jézus és éppen mit csinálsz te.
Valóban van két problémás rész a Talmudban.
A Talmud általában rabbik magyarázatait tartalmazza, pontosan lehet tudni, hogy ki, hol és mikor mondott egy-egy részletet. Mindkét problémás rész a középkorban, szörnyű gyilkos pogromok után keletkezett.
Ami azt illeti én nem csodálom.
Nem értem, hogy aki értelmes az egyáltalán miért válaszol egy ekkora baromság kérdésre.
Egyszerűen zsidó-ellenes információkat akart gyűjteni az illető.
Kérdező: sajnálom, de Jézus is zsidó volt, ahogyan az első keresztények is azok voltak, és a zsidó Szent könyv, a Tóra, kvázi az Ószövetség.
Borzasztóan sajnálom, hogy mai napig ekkora a sötétség.
"Nem fogják elfogadni Jézust". Kvázi megtették, 2 ezer éve, először minden nép közül.
Te vagy köves slomo?
Vagy a fajtákat felted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!