Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért érzek így?

Miért érzek így?

Figyelt kérdés
Sokkal jobban érzem magam mióta nem vagyok annyira hívô/vallâsos... egyszerűen nem érdekel annyira elmondok este egy imát, próbalok szeretetben élni, senkit se bàntani csak szeretni jót tenni de mióta nem foglalkozok annyit a Isten meg ilyenekkel jobban èrzem magam. Ha valaki hisz nem kell erröl papolni mert az benne él.
2021. aug. 3. 07:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Fogalmazzunk úgy, hogy szabadabbnak érzed magad, viszont még mindig van benned frusztráció, hiszen gyakran írsz ki kamu kérdéseket az oldalda. Ez alapján felmerül bennen, hogy vajon ez a kérdésed valódi-e, vagy kitalált... De tegyük fel, hogy igaz.

Régebben azt írtad, hogy hitgyülis voltál. Nézd, én valamennyire megértelek téged, mikor én jöttem ki a vallásból (adventizmus) nem tudtam túllépni az egészen elsőre. Sőt, antiteista voltam, én is itt lógtam az oldalon, és kifejezetten vallásellenes voltam.

Ma már nyugodtabb vagyok, agnosztikus lettem. Nincs értelme idegeskedni, csak magad alatt vágod a fát

Ha meg sosem voltál vallásos, csak szórakozol itt, akkor inkább hagyd abba. Rabolod mások idejét is, hogy kitalált kérdésekre válaszolnak, és te is olyan dologra vesztegetsz időt, aminek nincs ételme.

2021. aug. 3. 08:02
 2/10 anonim ***** válasza:
*értelme
2021. aug. 3. 08:03
 3/10 anonim ***** válasza:
32%

"Sokkal jobban érzem magam mióta nem vagyok annyira hívô/vallâsos..."

Mi a helyzet a múltkori osztálytársaiddal? Amúgy ma református vagy, katolikus, vagy ma mi van porondon? :)

"Rabolod mások idejét is, hogy kitalált kérdésekre válaszolnak"

Nekem nem probléma, szeretem elemezni az emberek pszichéjét, nézni, hogy az istentelenségtől hogyan állatiasodnak el

2021. aug. 3. 08:42
 4/10 anonim ***** válasza:

A te helyzeted talán még rosszabb mint a Kérdezőé. Ő talán csak össze van zavarodva. Te azonban rosszindulatú embernek tűnsz, annak ellenére, hogy hiszel Istenben.

2021. aug. 3. 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
@3, lejáratókampány folytatódik látom. Ettől még az evolúció kamu marad, a Biblia meg igaz:)
2021. aug. 3. 10:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy kötve Istenhez, szabad vagy. Nem kell.a vallás szabályait bezárás. Jó vagy az emberekhez és kész, nem kell templomba járj meg imádkozz. Lehet ezért érzel így mert így az ideális.
2021. aug. 3. 10:20
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

Nem lejáratókampány volt az, hanem ténymegállapítás.

Lejártattad te már magad eléggé, hiszen amint látom, a kommentjeid többsége 0%-ra van értékelve. Csak feltehetően van egy olyan fals hipotézised, hogy mi vagyunk a hülyék, te meg az okos, ezért el sem gondolkodsz a visszajelzéseken.

2021. aug. 3. 10:51
 8/10 anonim ***** válasza:

De majd talán egyszer észbe kapsz, és ez csak egy jelenlegi állapot nálad, és talán majd alkalmas leszel normális kommunikációra is.

--------

Kérdezőnek:

Egyébként ha nem kamu a kérdésed, nem szégyen pszichológushoz, vagy pszichiáterhez menned (nem tudom, hogy a te esetedre melyik való), hogy feldolgozd a traumádat, amit a vallásan (hitgyüliben?) szereztél.

De ha csak szórakozol, és a kitalált kérdéseidet trollkodsból írod ki, akkor hasonló vagy te is 32%-oshoz (5-ös kommentelő), ebben az esetben neked is rossz életed lehet. Ezért vagytok mindketten trollok. Csak míg ő azzal szórakozik, hogy provokál, addig te a kitalált kérdéseidben leled örömöd.

A trollkodás mögött azonban véleményem szerint az rejlik, hogy az embernek rossz élete van, ezért anonim módon a neten vezeti le a feszültséget - felnőtt korban, mert egy komolytalan 14 évestől még érhető ez a bohóckodás.

De legyen neked is, meg 32%-osnak is jobb élete, hogy aztán abbahagyjátok ezt a viselkedést.

Egyébként véleményem szerint a trollkodást büntetni kellene a hatóságnak, ha az átlép egy határt.

2021. aug. 3. 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:

"Lejártattad te már magad eléggé, hiszen amint látom, a kommentjeid többsége 0%-ra van értékelve"

És? Ki nem sz*rja le?:) Neked persze fontos, mert ez a legnagyobb öröm az életedben:)

"A trollkodás mögött azonban véleményem szerint az rejlik, hogy az embernek rossz élete van, ezért anonim módon a neten vezeti le a feszültséget - felnőtt korban, mert egy komolytalan 14 évestől még érhető ez a bohóckodás."

Szeretem, mikor az egyik 14 éves kioktatja a másikat:)

2021. aug. 3. 14:05
 10/10 anonim ***** válasza:
bizony kamu ez is
2021. aug. 3. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!