Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Félek ha lesz egy következő...

Félek ha lesz egy következő életem akkor fogyatékos vagy vak esetleg meleg leszek.Szerintetek a Sátán az tud ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
h

2021. aug. 2. 07:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Így van.A tiszta sátánizmus valójában Lucifer dicsőítése. Minden, ami jó és rossz ezen a világon, az Ő fennhatósága alá tartozik, s Ő bőkezűen osztogatja mindkettőt, s megadja nekünk a szabad választás lehetőségét. Igen, a sátánizmus az ember szabad választása alapján kínál lehetőséget az utak leghelyesebbikének megválasztásához. Míg istent csakis úgy követheted, hogy föltétlen hűséget és alázatot mutatsz felé, s a földi szenvedést választod megváltásod kulcsának, addig Lucifer megmutatja neked magát az életet. Ez azt jelenti, hogy nem kell szenvedned, s áltatnod magad azzal, hogy a túlvilágon majd megkapod méltó jutalmad, hanem arra ösztönöz, hogy élvezd az életet, s bátran vállald fel önmagad, hiszen ezért születtél meg. Lucifer megmutatja az utat mindenkinek a tudásához, odaadásához és lehetőségeihez mérten. A sátánizmus tehát Lucifer követése, az ember szabad akaratának kiteljesítése, valamint Jehova tanainak elvetése, amely nem más, mint az emberi test és lélek halálos béklyója.
2021. aug. 2. 12:18
 12/24 anonim ***** válasza:

"De ne agódj, nem a sátán dönt arról, hogy a következő életedben fogyatékos vagy meleg leszel vagy sem, hanem te magad,"

Kedves Pelgrim!

Te mikor döntöttél arról, hogy hetero leszel, és nem homo? Hány éves korodban hoztad meg ezt a döntést?

2021. aug. 2. 13:22
 13/24 anonim ***** válasza:
Reklamálj a gyártónál.A Sátán azt mondja,hogy mindegy a nemi identitásod,csak élvezd nyugodtan a szexualitást heteroként vagy homoként.
2021. aug. 2. 13:36
 14/24 anonim ***** válasza:
11-es jól leírta a Sátánt. De nem kellett volna ennyit írni csak azt, hogy "a Sátán hazudik". Utána nincs reklamáció, amikor nem lesz örök életed, hogy ezt te nem tudtad, leélted jól az életed és kész. "Két Úrnak nem lehet szolgálni."
2021. aug. 2. 15:19
 15/24 anonim ***** válasza:

"A Sátán hazudik"

Mennyivel "jobban" hangzik ez így, hiszen van kitől megóvni az embert, menedéket nyújtani számára, feloldozást adni a bűnei alól és a megváltás mesés ígéretével, valamint a mennybe való menetel csábító gondolatával, magukhoz láncolják egy életen át őket. Pedig a bibliában világosan kinyilatkoztatja isten: "Én alkottam a világosságot, én teremtettem a sötétséget, én szerzek békességet, én teremtek bajt, én, az Úr cselekszem mindezt." Ézs.45:7; Valamint a következőeket is olvashatjuk: "Nincs semmi, ami kívülről jutva az emberbe tisztátalanná tehetné őt... Ami az emberből előjön az teszi tisztátalanná... Mert belülről az ember szívéből jönnek elő a gonosz gondolatok, paráznaságok, lopások, gyilkosságok, házasságtörések, kapzsiságok, gonoszságok ... Ezek a gonoszságok mind belülről jönnek, s ezek teszik tisztátalanná az embert" (Mk.7:15-23). Bizonyítást nyer ezáltal, hogy isten tökéletlent alkotott, mikor képmására teremtette az embert , továbbá az is, hogy ezen tulajdonságok megtalálhatóak a teremtőben is. A gyilkosságra, gyilkosságra való felbujtásra, mit isten követett el, kiirtva ezzel egész népeket atyákat, anyákat, gyermekeiket, bőven találhatunk példázatokat, leírásokat a bibliában. Elég ha átlapozzuk az ószövetséget vagy a jelenések könyvét. Betegséget terjesztenek, súlyos betegséget. Több, mint 2000 éve a lélek pestisével fertőznek testet, lelket, emberi életeket.

2021. aug. 2. 15:47
 16/24 pelgrim ***** válasza:

9/Ahogy mondod, a Bibliából nem kell mindent szó szerint értelmezni.

„Nem lehet hogy a reinkarnációt a feltámadással szimbolizálja a Biblia!”

Nem, szerintem mindkét lehetőség létezik, azzal a különbséggel, hogy a feltámadás csak azoknak van félretéve akik a jelen életükben elérték azt a lelkiállapotot, ahol a halál elkerülhetővé vált, de egy nemes cél érdekében mégis vállalták a halált, mint ahogy Názáreti Jézus tette, aki az emberek a népek tudatának (lelkiállapotának) felemelését látta feladatának. A legtöbbi halandóra az inkarnáció lehetőségének hosszú sora vár, hogy egy ujabb testben, ujabb személyiséggel végül ők is elérjék azt a lelkiállapotot.

10/A Sátán nem bíztat semmire, ő ugyanis nem több mint egy kibujó az embernek, saját felelőssége alól. Egy gonosz személy akit a Sátánnak neveznek nem létezik, ez a fogalom legfeljebb csak arra jó, hogy az ember bűntudatának terhét enyhítse.

Az élet valamint a velejáró élvezetek Isten ajándékai, az ember feladata azokat hálával és kellő tisztelettel élvezni.

12/ „Te mikor döntöttél arról, hogy hetero leszel, és nem homo? Hány éves korodban hoztad meg ezt a döntést?”

Ezt nem a jelen életem folyamán döntöttem el, hanem az előtt.

2021. aug. 2. 16:53
 17/24 anonim ***** válasza:
Minden, ami jó dolog Lucifer tulajdona. A földi élvezeteknek van egy összefogó neve, úgy hívják: Mammon aki Agrippa von Nettesheim démoni rendszerében a kilencedik helyet foglalja el. Tehát ha éled az életed, neki szolgálsz, rajta keresztül pedig a mi urunknak. Máté evangéliuma 6.24-ben a következőket olvashatjuk: "Senki sem szolgálhat két úrnak, mert vagy az egyiket gyűlöli és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik és a másikat megveti. "Nem szolgálhattok istennek és Mammonnak. Az "urat, hogy kell szolgálni ott a gazdag ifjú története, mikor megkérdezte jézust, hogyan szolgálhat. Ő azt mondta, hogy adja el mindenét és ossza szét a szegények között és kövesse őt. Hát nem baromság ez?!? Azok, amik jók az életben, istennek bűnös dolgok s a biblia el is ítéli ezeket. Ez a könyv tele van betarthatatlan szabályokkal, hogy legyen miért bocsánatért esedezni, hiszen ha minden jó el is felejthetnék istent, na meg az egyház is lehúzhatná a rolót. Mindig azt szajkózzák, hogy szabad választásod van, pedig ez nem így van. A kereszténységet mindig is rákényszerítették az emberekre. Hazánkba is tűzzel vassal hozták be, ott voltak a keresztes háborúk az inkvizíció sem ígért jobbat: Vagy szeretsz vagy örökké szenvedsz.
2021. aug. 2. 20:08
 18/24 A kérdező kommentje:
Női test élvezete kinek a tulajdona? akkor ezek szerint az is luciferé...
2021. aug. 2. 20:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Bárhogy is nézzük, mindenkinek szüksége van Luciferre, hiszen minden, ami boldoggá tehet az a világban van, s azt csakis Tőle kérheted, a tulajdonosától. Azt, hogy kié a világ mi sem bizonyítja jobban, hogy a Sátán mikor megkísértette jézust, felajánlotta neki a világot, ha térdre ereszkedik előtte. Ha nem az övé lett volna, fel sem tudta volna ajánlani cserére.
2021. aug. 2. 20:29
 20/24 A kérdező kommentje:
jól beszélsz.ebbe még belesem gondoltam,de én ugy tudom hogy az összes királyságot akarta neki adni,de lehet hogy rosszul tudom
2021. aug. 2. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!