Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egyre több dolgot nem úgy...

Egyre több dolgot nem úgy értünk, csinálunk mint ahogyan a Biblia leírja, ahogyan azt gyakorolták annak idején, meddig lehet ezt tenni, hol a vége?

Figyelt kérdés
2021. júl. 29. 16:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Végtelenségig pedig egyszerü nem kellene paráználkodni meg bujálkodni Ámen
2021. júl. 29. 17:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg valami konkrétum? Például a Bibliában félig fekvő helyzetben ettek, mi széken ülve, kétlem, hogy nagy probléma lenne. Sőt állva is szoktam enni, hol lesz ennek a vége...
2021. júl. 29. 17:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Változik a világ, az embereknek is változni kell.
2021. júl. 29. 18:10
 4/12 anonim ***** válasza:
53%

17Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülről van, a világosság Atyjától száll alá, akiben nincs változás, még árnyéka sem a változásnak. 1

2021. júl. 29. 18:14
 5/12 anonim ***** válasza:
18Akarattal hívott minket életre az igazság szavával, hogy mintegy zsengéje legyünk teremtményeinek. 21Ezért hagyjatok fel minden tisztátalansággal és burjánzó gonoszsággal, fogadjátok szelídséggel a belétek oltott tanítást, ez képes megmenteni lelketeket. 22A tanítást váltsátok tettekre, ne csak hallgassátok, mert különben magatokat csaljátok meg. 27Isten és az Atya szemében ez az igazi, tiszta vallásosság: meglátogatni nyomorukban az árvákat és az özvegyeket, és tisztán maradni a világ szennyétől.
2021. júl. 29. 18:17
 6/12 anonim ***** válasza:

“Mert én, az Úr, meg nem változom”

Malakiás 3,6(link is external)a

2021. júl. 29. 18:20
 7/12 anonim ***** válasza:
34%
1 Móz. 6,6.7 "Megbáná azért az Úr, hogy teremtette az embert a földön, ... És monda az úr: Eltörlöm az embert, a kit teremtettem, a földnek színéről; ... mert bánom hogy azokat teremtettem."
2021. júl. 29. 18:53
 8/12 anonim ***** válasza:
20%
elközelgett mennyeknek országa térjetek meg büneitekből és vegyétek szent szellem ajándékát hlaleujah
2021. júl. 29. 18:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Most vallástól függetlenül, már majdnem mindenki házasságtörő vagy homoszexuális lesz, előbb-utóbb meg lesz a böjtje. Gyerekeket sem fegyelmezzük veréssel, milyen generáció lesz ez???
2021. júl. 30. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Lelkileg nem lesz talán,annyira megnyomorított,bár hála a közösségi oldalak személyiség-pusztításának különösebben érdekes sem...
2021. júl. 30. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!