Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Bibliában milyen ellentmondá...

A Bibliában milyen ellentmondások vannak?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy a Biblia rengeteg ellentmondást tartalmaz, de konkrétan ezek az emberek mire céloznak?
2021. júl. 27. 21:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
40%

"A ti átszerkesztett őrtornyos,bibliának csúfolt fércművetekben talán nincs ellentmondás..."

Az őrtorony a tanuké, nekem mi közöm ehhez? Én nem értek egyet a Tanúk teljes teológiájával.

"Amúgy az 1. válasz linkjében ott van számtalan példa."

Szabadgondolkodó... milliószor cáfoltam már, könnyedén

2021. júl. 28. 11:31
 12/32 anonim ***** válasza:
47%

"Szabadgondolkodó... milliószor cáfoltam már, könnyedén "

Párszor már felhívták a figyelmed arra,hogy amit itt sosrm cáfolsz semmit....

2021. júl. 28. 11:49
 13/32 anonim ***** válasza:
25%
*amit itt csinálsz azzal sosem cáfolsz semmit.
2021. júl. 28. 11:54
 14/32 anonim ***** válasza:
22%

"az Édebne helyezte az embert és ott előttük teremtett MÉG állatokat"

Pont itt a probléma, hogy ilyen, a Bibliában sehol nem szereplő dolgokat kell kitalálnod csak hogy kimagyarázd az abban szereplő ellentmondásokat.

2021. júl. 28. 12:04
 15/32 anonim ***** válasza:
42%

"Párszor már felhívták a figyelmed arra,hogy amit itt sosrm cáfolsz semmit...."

És? Ők evolúcióbiológusok, hogy nekik is feltétel nélkül elhiszel minden marhaságot? :)

Most is tételesen cáfoltam, ez sem számít neked cáfolatnak. Érdekes, megint személyeskedésben mentetek át, mert megint vitát veszítetek ...

Tehát, mivel adekvát válasz nem érkezett, és a maszatolás, személyeskedés elkezdődött, megint elkönyvelhető, hogy megnyertem a vitát. Később persze majd azt hazudjátok, hogy semmit nem cáfoltam.

2021. júl. 28. 12:06
 16/32 anonim ***** válasza:
55%

"Szabadgondolkodó... milliószor cáfoltam már, könnyedén"

Nálad ilyen kijelentések a cáfolat,semmi más.

2021. júl. 28. 12:36
 17/32 anonim ***** válasza:
66%

Majd felfogod egyszer,hogy a 7es válaszodban felsorolt marhaságok alapjait az képezi,hogy elhiszed.

Nem pedig bizonyítod vagy cáfolod..

2021. júl. 28. 12:40
 18/32 anonim ***** válasza:

"Most is tételesen cáfoltam, ez sem számít neked cáfolatnak"

Mivel az, hogy te mit hiszel, az nem cáfolat semmire. Tényleges, objektív, tényeken alapuló ellenérved szokás szerint semmire nem volt. Csak közölted pl hogy szerinted a Biblia az édenben külön újra megteremtette az állatokat, annak ellenére hogy a Biblia sehol nem utal ilyesmire.

Szóval neked lehet hogy elég a vakhit hogy benyalj bármit, ha az téged látszik igazolni, de cáfolatnak ilyesmi eddig se számított és ez után se fog.

2021. júl. 28. 13:06
 19/32 anonim ***** válasza:

"Tényleges, objektív, tényeken alapuló ellenérved szokás szerint semmire nem volt. Csak közölted pl hogy szerinted a Biblia az édenben külön újra megteremtette az állatokat, annak ellenére hogy a Biblia sehol nem utal ilyesmire."

De, konkrétan írja az 1 Mózes 2.8-tól :)

2021. júl. 28. 13:14
 20/32 anonim ***** válasza:
40%

Dávid levágja a Góliát fejét és Jeruzsálembe viszi. A város ugyan létezik, de Jabúz a neve és jebezeusok lakják, maga Dávid fogja majd két évtized múlva elfoglalni és akkor nevezi át Jeruzsálemnek, (azóta ez a neve) a történet folytatásában.

De kamu, hogy Dávid győzte le a Góliátot, mert

Samuel II. 21:19

Azután újra lőn háború a Filiszteusokkal Góbnál, hol Elkhanán, a Bethlehemből való Jaharé Oregimnek fia megölé a Gitteus Góliátot, kinek kopjanyele olyan vala, mint a szövőknek zugolyfája.

2021. júl. 28. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!