Keresztények! Lehetek még tiszta és értékes nő, ha keresztényként szexuális bűnöket kovettem el?
Félek így már egy hívő férfinak sem fogok kelleni... sokáig vártam a szexszel es 24 évesen vesztettem el..de azt is csak egy egyéjszakás kaland alatt...egyszerre felrugtam egyik percről a másikra mindent amit addig követtem és helyesnek tartottam. Aztán ezt több kaland is követte később..de nem lettem boldogabb tőle. Igazából csak elegem lett abból, hogy soha nem akart velem kapcsolatot senki a szex miatt, mert várni nem akartak, vagy legalábbis nem házasságig. Igen! Még keresztények sem...meglepedten tapasztaltam, hogy volt olyan gyakorló keresztény aki még erőszakoskodott is velem.
Ennél a pontnál már feltettem Istennek a kérdést, ha már egy keresztény is eroszakoskodik, mire számítsak?
Persze itt most nem hárítani akarok.. keresztényként én is bűnt követtem el. Csak mikor azt tapasztaltam, hogy egy keresztény sem várna rám, már teljesen kezdtem magamba zuhanni.
Ami megtörtént megtörtént..viszont most mélyen szégyellem magam.. olcsónak érzem magam, hiába vártam sokáig, az már nem érdekel senkit..
Újra szeretném értékesnek érezni magam és csak remélem, hogy egyszer még majd egy hívő férfi is annak lát, és nem olcsónak.
"Igazából csak elegem lett abból, hogy soha nem akart velem kapcsolatot senki a szex miatt, mert várni nem akartak, vagy legalábbis nem házasságig. Igen! Még keresztények sem..."
"Félek így már egy hívő férfinak sem fogok kelleni."
Igazából nem értelek.
Azért adtad fel a szuzességed orizgetését, mert senki nem akart veled kapcsolatot, mert nem akart várni.
Most meg attól félsz, hogy azoknak a keresztény férfiaknak, akiknek csak tiszta no kell (de amilyennel úgysem találkoztál még soha) nem fogsz kelleni.
Nyugodj meg, fogsz kelleni. Ebben biztos vagyok.
Nem igazán értem a dolgot.
Lassan harminc leszel, és idáig még nem találtál normális kapcsolatot.
Nyilván beindult a biológiai órád, és gyereket szeretnél.
Nem lesz könnyű.
Ha pedig csak a keresztének között nézelődsz, akkor eléggé reménytelennek tűnik.
Itt most nem az a legfontosabb, hogy mekkora bűnösnek érzed magad.
Senkit nem érdekel, a legkevésbé a keresztényeket.
Sokkal fontosabb, hogy mit teszel azért, hogy párod és családod legyen?
Én azt tapasztaltam, hogy az egyházi ismeretségeim túlságosan tartózkodóak (a férfiak.) Még egy ártatlan pajkosságot sem engednek meg maguknak, túl merevek. Ez taszító is tud lenni.
Az előző válaszban a lényeg: "mit teszel azért, hogy párod és családod legyen"? Hány éves vagy most jelenleg Kérdező?
26 leszek..
Hogy mit teszek azért hogy családom legyen és párom ?
Hát..jelenleg a saját hülyeségem és az abból adódó csalódások és bántás eléggé maga alá temetett. Szóval most úgy vagyok vele felhagyok a kétségbeesett keresgelessel mert ez lett a vége. Olyanokkal ismerkedtem akikkel nem kellett volna. Folyton azt mondogattam magamnak, hogy én is tehetek róla biztosan, hogy nincs senkim. De aztán mindig ott volt bennem az is, hogy dehát én ismerkednek csak senki nem várna rám. Aztán végül feladtam az elveim. De nem lettem előrébb és kapcsolatom sem lett. Akik azt hitettèk el, hogy többet akarnak, végül csak szexet akartak. Én meg mivel még full tapasztalatlan voltam, még a jeleket sem vettem észre. És a végén ott maradtam úgy, hogy se kapcsolatom, se méltóságom és még magamban is csalódtam.
Most inkább csak próbálom Isten jelenlétét keresni és imádkozni, hogy segítsen vissza találni Hozzá, és magamat megerősíteni meg a Vele való kapcsolatom, hogyha majd elém vezetné a "nagy Őt" akkor majd legyek készen rá.
Valahogy nem megy nekem ez az "Isten kezébe letenni a dolgokat" dolog ...mindig minden egyedül akarok megoldani. Ezt a párkeresèst is egyedül akartam megoldani..de mostmár úgy belefaradtam a bukasaimba, hogy képes vagyok megfogadni, hogy én már nem keresek senkit mert csak rossz vége lesz.. megpróbálom Istenre bízni, hogy majd küld valakit.
Ez így nem lesz jó.
Először erősödj meg, gyógyulj meg.
Aztán viszont értelmesen keress. Járj majd olyan helyre, társaságba, ahol normális emberek vannak. Korodbeliek is.
Ott pedig ismerkedjél aktívan.
Szerintem nagyon okosan gondolkodsz. Nincs Veled semmi baj sem!
Összefüggően, értelmesen fogalmazol. Nem látok semmilyen helyesírási hibát sem. Egészséges értékrended van.
Csak így tovább! Én bíztatni tudlak. Egyszer csak rendbejön az életed...
14-es válaszoló voltam.
Viszonylag közel lakom a Margitszigethez. De ilyenkor este én egyedül nem mennék futni nő létemre, pedig én jóval idősebb vagyok!
Minden tiszteletem a Tiéd Kérdező! :)
14-es és 17-es válaszoló voltam.
Szerintem új lapról kezdhetsz, most tértél meg, hogy ezeket beláttad, hogy csak fájdalmat okoztál magadnak. Nem értem, aki szid itt téged. Szerintem teljes értékű keresztény vagy. Dávid is követett el hibát, pedig Isten nagy kedvence, nevének jelentése Isten kedveltje. Beleszeretett az egyik katonája feleségébe, lefeküdt vele, majd úgy rendezte, hogy a katonáját megöljék a harcban. És Isten megbocsátott neki, igaz megbüntette előtte. A Megváltó test szerint Dávidtól való.
A pár találásban nem tudok tanácsot adni, mert a saját nememhez vonzódom, így sose kerestem párt. Mindenkinek más nehézség jutott.
Vannak keresztény társkeresők, az egyik barátnőm ott találta meg az igazit, ők katolikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!