Keresztények! Lehetek még tiszta és értékes nő, ha keresztényként szexuális bűnöket kovettem el?
Félek így már egy hívő férfinak sem fogok kelleni... sokáig vártam a szexszel es 24 évesen vesztettem el..de azt is csak egy egyéjszakás kaland alatt...egyszerre felrugtam egyik percről a másikra mindent amit addig követtem és helyesnek tartottam. Aztán ezt több kaland is követte később..de nem lettem boldogabb tőle. Igazából csak elegem lett abból, hogy soha nem akart velem kapcsolatot senki a szex miatt, mert várni nem akartak, vagy legalábbis nem házasságig. Igen! Még keresztények sem...meglepedten tapasztaltam, hogy volt olyan gyakorló keresztény aki még erőszakoskodott is velem.
Ennél a pontnál már feltettem Istennek a kérdést, ha már egy keresztény is eroszakoskodik, mire számítsak?
Persze itt most nem hárítani akarok.. keresztényként én is bűnt követtem el. Csak mikor azt tapasztaltam, hogy egy keresztény sem várna rám, már teljesen kezdtem magamba zuhanni.
Ami megtörtént megtörtént..viszont most mélyen szégyellem magam.. olcsónak érzem magam, hiába vártam sokáig, az már nem érdekel senkit..
Újra szeretném értékesnek érezni magam és csak remélem, hogy egyszer még majd egy hívő férfi is annak lát, és nem olcsónak.
Hívőként mondom: ha valamit őszintén megbánsz, Istenhez fordulsz bocsánatkéréssel, és arra törekszel, hogy a jövőben ne kövesd el azt a bűnt többé, akkor Ő megbocsát. Ez az isteni ígéret.
Tehát ez a recept: bűnbánat, bocsánatkérés Istentől, és a jóra törekvés. Ez a megtisztulás útja.
Ha az a hívő férfi igazán szeret, nem fogja erdekelni a múltad.
Az en ferjem se faggatott... én se őt. Pedig min2en hívő katolikusok vagyunk. Visszamenőleges hűséget senki sem várhat el...
Értékes vagy. Lehet, hogy most undorodsz magadtól és csalódtál magadban, de ettől még mindig értékes vagy.
Mellesleg a szex nagyon jól megmutatja mi rejlik valójában a férfiban, mert lehet bárki ájtatos manó, ha belül egy szimpla érzéketlen és irgalmatlan állat.
És igen, lesz majd, aki szeret és téged szeret, nem azt, hogy beléd tud üríteni.
Értékes vagy.
Nagyon megértelek, hogy a TISZTASÁG az fontos erény.
Hidd el, attól vagy értékes, hogy felül tudod vizsgálni a cselekedeteidet! Ne bánkódj nagyon, inkább örülj, hogy így gondolkozol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!