Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Úgy, hogy nem vagyok keresztén...

Úgy, hogy nem vagyok keresztény, ugyan úgy bemehetek misékre a templomba? Akár karácsonyi misére is?

Figyelt kérdés
Milyen egy mise amúgy? Hogyan zajlik le?

2021. júl. 26. 12:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy bemehetsz
2021. júl. 26. 19:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ateista vagy aki nincs megkeresztelve is bemehet
2021. júl. 26. 19:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Valaki írta, hogy megszolitanak beszélgetnek veled. Ezt én sehol sem tapasztaltam. Magyarországon nem szokás idegenekkel ismerkedni.
2021. júl. 28. 00:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#13: Olyat láttam, hogy istentisztelet után a lelkipásztor hölgy az ajtóban ahogy mentünk kifelé mindenkivel váltott pár szót, de minimum elköszönt, megköszönte, hogy ott voltam.
2021. júl. 28. 10:57
 15/18 Blackice75 ***** válasza:
11%

Persze hogy bemehetsz

Satán minden egyháza nyitva áll a világ előtt, csak épp az Atya szavát, a Megváltót ne kelljen követniük!!

2021. aug. 22. 19:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Blackice75, milyen jó, hogy az örök élet igéid nálad vannak... Oh, várjunk.. :))
2021. aug. 22. 19:43
 17/18 Blackice75 ***** válasza:

Nézd kedves 16#

Az Ige nem az enyém, hanem az Atyától van :)

Az Irasokat egyszerűen azért nem értitek meg, mert azokkal a betanitott világi vallási, egyházi filozófiák és dogmák szemszögéből probáljátok értelmezni, amik nem az Atyától vannak!

Egyetlen egy igét mutatok nektek,sokból ami már nagyon közismert, de rámutat arra, hogy miért nem ismerik fel az emberek az igazságot az Írásban(biblia) , meg akkor sem ha személyesen olvassák azt.

Ez az alábbi nagy és elsődleges ige ami erre rámutat:

Jel 12:9 És vetteték a nagy sárkány, ama régi kígyó, aki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, ki mind az egész föld kerekségét elhiteti, vetteték a földre, és az ő angyalai [is] ő vele levettetének.

És utána meg jöhet ez :

Ézs 14:14 Felibök hágok a magas felhőknek, és hasonló leszek a Magasságoshoz.

Jatszunk egy kicsit ha van kedvetek :)

Mit lehet érteni az alatt , hogy az egész föld kerekségét elhiteti?

És mit jelent az hogy hasonló lesz a Magasságoshoz ?

Mindkét prófécia jelenleg is aktuális!

Vajon miért nem tudjátok azt, hogy a Teremtőnk miért engedte kiemelni az Ő és a Megváltó nevét az Írásból(biblia)?

Vajon miért nem tudjátok azt, hogy milyen szavakat, aminek fogalma, cseréltek ki szándékosan az Írásban, csak azért hogy "soha" ne tudd meg az igazságot?

1. Vajon miért nem esik szó az

Írasban vallasokról?

2. Ha a Teremtőnk nem vallást hatarozott meg a mi megmentesünkre, akkor mit hozott létre annak érdekében, hogy megszabaditsa majd azokat akik arra érdemesek lesznek ?

3. Mindenki zsidózik, de ez egy korcs megnevezés! Mi az eredeti nevük a zsidóknak és honnan ered az a név?

4. A zsidó a választott nép,vagy csak egy része annak ?

5. Az izraelita az zsidó,vagy ha nem akkor kik az izraeliták?

6. Mindeki aki héberül beszél,vagyis héber az anyanyelve az mind zsidó, más nemzetségbeli nem lehet?

7. Pál apostól zsidó volt ?

8. Milyen nyelven beszélt Ádám és Éva ?

9. Ábrahám zsidó volt ?

10. Ábrahámnak a héber volt az anyanyelve?

11. Ha az Atyát soha, senki nem látta, akkor ki találkozott Ádámmal és Éval mindig a kertben, ki ment oda mindig az Atya nevében ?

12. A Megváltó karácsonykor született, és a karácsony az a Teremtőtől elrendelt ünnep?

12 kérdést tettem fel.

Aki tudja a választ valamelyik kérdésre, az jelőlje meg hányadik kérdés , és a válaszát támassza alá az írásokból, ami lehet a Biblia, Énok könyve, Jubileumok könyve, Jásár könyve, Tobit könyve is.

Szigórúan az Írásokból, semmi olyan hogy én igy gondolom, meg úgy gondolom meg a papok meg a vallás meg stb...:)

2021. aug. 22. 23:41
 18/18 Blackice75 ***** válasza:

16 kérdés nem 12

Nézd kedves 16#

Az Ige nem az enyém, hanem az Atyától van :)

Az Irasokat egyszerűen azért nem értitek meg, mert azokkal a betanitott világi vallási, egyházi filozófiák és dogmák szemszögéből probáljátok értelmezni, amik nem az Atyától vannak!

Egyetlen egy igét mutatok nektek,sokból ami már nagyon közismert, de rámutat arra, hogy miért nem ismerik fel az emberek az igazságot az Írásban(biblia) , meg akkor sem ha személyesen olvassák azt.

Ez az alábbi nagy és elsődleges ige ami erre rámutat:

Jel 12:9 És vetteték a nagy sárkány, ama régi kígyó, aki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, ki mind az egész föld kerekségét elhiteti, vetteték a földre, és az ő angyalai [is] ő vele levettetének.

És utána meg jöhet ez :

Ézs 14:14 Felibök hágok a magas felhőknek, és hasonló leszek a Magasságoshoz.

Jatszunk egy kicsit ha van kedvetek :)

1. Mit lehet érteni az alatt , hogy az egész föld kerekségét elhiteti?

2. És mit jelent az hogy hasonló lesz a Magasságoshoz ?

Mindkét prófécia jelenleg is aktuális!

3. Vajon miért nem tudjátok azt, hogy a Teremtőnk miért engedte kiemelni az Ő és a Megváltó nevét az Írásból(biblia)?

4. Vajon miért nem tudjátok azt, hogy milyen szavakat, aminek van fogalma, cseréltek ki szándékosan az Írásban, csak azért hogy "soha" ne tudd meg az igazságot?

5. Vajon miért nem esik szó az

Írasban vallasokról?

6. Ha a Teremtőnk nem vallást hatarozott meg a mi megmentesünkre, akkor mit hozott létre annak érdekében, hogy megszabaditsa majd azokat akik arra érdemesek lesznek ?

7. Mindenki zsidózik, de ez egy korcs megnevezés! Mi az eredeti nevük a zsidóknak és honnan ered az a név?

8. A zsidó a választott nép,vagy csak egy része annak ?

9. Az izraelita az zsidó,vagy ha nem akkor kik az izraeliták?

10. Mindeki aki héberül beszél,vagyis héber az anyanyelve az mind zsidó, más nemzetségbeli nem lehet?

11. Pál apostól zsidó volt ?

12. Milyen nyelven beszélt Ádám és Éva ?

13. Ábrahám zsidó volt ?

14. Ábrahámnak a héber volt az anyanyelve?

15. Ha az Atyát soha, senki nem látta, akkor ki találkozott Ádámmal és Éval mindig a kertben, ki ment oda mindig az Atya nevében ?

16. A Megváltó karácsonykor született, és a karácsony az a Teremtőtől elrendelt ünnep?

16 kérdést tettem fel.

Aki tudja a választ valamelyik kérdésre, az jelőlje meg hányadik kérdés , és a válaszát támassza alá az írásokból, ami lehet a Biblia, Énok könyve, Jubileumok könyve, Jásár könyve, Tobit könyve is.

Szigórúan az Írásokból, semmi olyan hogy én igy gondolom, meg úgy gondolom meg a papok meg a vallás meg stb...:)

2021. aug. 22. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!