Szerintetek sértő voltam? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az egyik munkatársam török és kellemes ünnepeket kívánt, megköszöntem és én is kellemes ünnepeket kívántam neki, csak utána jutott eszembe, hogy a muszlimoknál a karácsony nem ünnep. Szerintetek megértődhetett?2020. dec. 23. 20:13
1/9 A kérdező kommentje:
megsértődhetett?*
2020. dec. 23. 20:14
2/9 anonim válasza:
Attól, hogy török, nem biztos, hogy muszlim. Ill. nem biztos, hogy érdekli.
3/9 anonim válasza:
Nem hiszem. Gondolom karácsonykor nem dolgoztok. Magyarán az ünnepek telhetneki kellemesen attól, hogy nem tartja őket. Csak ez neki max annyit jelent, mint a "kellemes hétvégét" meg a "jó szabit."
4/9 Közveszélyes Kontár válasza:
karacsony az pogany unnep
az ajandekozas unnepe
5/9 anonim válasza:
Szerintem semmi esetre sem tekinthetö sértönek, márcsak azért sem, mert félig-meddig reflexszerüen mondja az ember.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem volt sértő. Egyrészt nem biztos, hogy olyan mélyen muszlim. Másrészt, ha már évek óta itt él és a családja is, akkor simán lehet, hogy tartanak családi összejövetelt ekkor.
7/9 anonim válasza:
Remélhetõleg nem, hiszen Jézust a Korán prófétaként tiszteli.
8/9 A kérdező kommentje:
"Remélhetõleg nem, hiszen Jézust a Korán prófétaként tiszteli."
De a karácsony a muszlimok szerint pogány dolog, pont mint a jehovások szerint.
2020. dec. 25. 10:36
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem èrdekli. Török a fèrjem, amikor Magyarorszàgon vagyunk èn is kellemes ünnepeket kìvànok a baràtainak, ők is nekem. Plusz nem minden török muszlim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!