Hogy lehet a hitet a legjobban megerősíteni, a Bibliából mit kell olvasni, hogy a hitet úgy meg lehessen erősíteni, hogy megmaradjon???
Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 17:53
21/22 KZitus válasza:
"... 20-as éveimben sokkal több magamba vetett hitem volt,..." - a kérdésedből úgy értettem, az ISTENBE VETETT HITRŐL kérdezel.
A kettő messze nem ugyan az!
22/22 anonim válasza:
"Hogy lehet a hitet a legjobban megerősíteni, a Bibliából mit kell olvasni, hogy a hitet úgy meg lehessen erősíteni, hogy megmaradjon???"
Ez jó kérdés. Engem Pál apostol levelei hoznak mindig tűzbe, de szerintem ez egyénfüggő
"Vagy ha hiszel Jézusnak Krisztusnak, akkor azt cselekszed amit Ő mondott, mert elhiszed, hogy igazat mond."
Ez egy nagyon lényeges dolog! A hitedet a cselekedeteid mutatják meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!