A Szűzanya miért hagyta el a kereszténység utolsó keleti bástyáját?
Konstantinápoly utolsó napján mielőtt elesett volna a Hagia Sophia felett egy jelenés volt látható. Történelmi feljegyzésekből tudjuk, hogy látták az emberek, amint a Szűzanya elhagyja a várost. Nagyon megrémültek ettől, hisz Konstantinápolyt Szűz Mária védelmezte. 23 ostrom alatt sem tudták bevenni a muzulmánok, mert a Szűzanya védelmezte a várost. Miért hagyta el mégis az utolsó ostrom előtt?
A Szűzanya volt a védelmezője Konsztantinusz császár városának, az emberek benne hittek, így Isten/teremtő az ő képében mutatkozik meg az emberek előtt, ahogy a muzulmánoknak Allah személyében. Vajon mi lehet az oka, hogy végül magára hagyta a keleti kereszténység utolsó védőbástyájét?
A városiak voltak hitetlenek? Sok volt az eretnek, boszorkány? AZ volt a baj, hogy a császár beolvasztotta a kegytárgyakat, hogy pénzt verjen belőlük és ki tudja fizetnia zsoldosokat? Hol rontották el?
Minden kétséget kizáróan Konstantinápoly lakói ott rontották el,hogy egy halott segítségében bíztak az élő Isten helyett.
Mária-Jézus anyja-egy ember volt,aki mintegy 1000 évvel korábban meghalt,mint minden más ember,aki megszületett. Ő,várja a keresztény hitvallás szerint a test feltámadását a "halál alvásában".
Amint Saul király,amikor az "endori boszorkány"segítségével Sámuel prófétát hívta segítségül az élő Isten helyett,felháborította a Teremtőt és Ő elhagyta a királyt örökre.
Így jár minden ember,aki halottak segítségében bízik az élő Isten helyett!
A Szűzanyától még én is félek.
Ne keverd össze Szűz Máriával, mert az nem ugyanaz.
Jav. a 24. Hsz.
Mária-Jézus anyja-nem mintegy 1000 évvel,hanem mintegy 1500 évvel Konstantinápoly eleste előtt meghalt.
27-es nem is mond hülyeséget, Konstantinápoly tényleg az Orbán miatt esett el.
Ahogy előttem szólók írták, Mária semmilyen ilyen feladatot nem kapott, mivel a keresztényeknek nem adott engedélyt arra, hogy belekeveredjenek a világban zajló háborúkba.
(Máté 26:52) . . .„Tedd vissza kardodat a helyére, mert mindazok, akik kardot fognak, kard által vesznek el.
A keresztények nem is lehetnek a világ része, még akkor sem hogy itt kell élniük:
(János 17:14–16) . . .ők nem része a világnak, mint ahogy én sem vagyok része a világnak. 15 Nem arra kérlek, hogy vedd ki őket a világból, hanem hogy vigyázz rájuk a gonosz miatt. 16 Ők nem része a világnak, mint ahogy én sem vagyok része a világnak.
(János 18:36) . . .: „Az én királyságom nem része e világnak. Ha a királyságom része volna e világnak, a szolgáim harcoltak volna, hogy ne szolgáltassanak ki a zsidóknak. Az én királyságom azonban nem innen való.”
Jézus soha nem mondta, hogy Ő háborúkat fog támogatni amiben a tanítványai részt vesznek. Ellentmondás is lenne azzal a tanítással, hogy:
(Máté 5:44, 45) 44 Én azonban azt mondom nektek, hogy szeressétek az ellenségeiteket, és imádkozzatok azokért, akik üldöznek titeket, 45 hogy égi Atyátok fiainak bizonyuljatok, . . .
Konstantin pedig nem volt keresztény, még akkor sem, ha álmában Jézust látta...
Már csak azért sem, mert akkora már a kereszténység is hite hagyottá vált, és belekeveredett a világ dolgaiba, és más vallások szokásaival keveredtek. Mi több támogatták a háborúkat, amikre Jézus nem is adott a követőinek engedélyt. A Bibliában olvasható "pogányok meghatározott ideje" épen akkor zajlott. Ez azt jelenti, hogy ebben az időszakban, Isten nem választott földi képviseletet.
Sajnos sokan nem ismerik a Bibliának több belső tartalmát, ami a próféciákat illeti, amik maradéktalanul beteljesednek.
Ennél fogva, ha Mária kapott volna ilyen kinevezést, akkor sem támogatta volna az ilyen emberi törekvéseket....
De Mária semmilyen felmagasztalásban sem részesült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!