Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézust meg lehet idézni?

Jézust meg lehet idézni?

Figyelt kérdés

Sokat olvasom a Bibliát, imádkozni is szoktam, sokat formálódtam Jézussal, mindig jól esik a szívemnek az, amikor kiönthetem neki a szívemet...

De úgy érzem, hogy már nem elég, több kell...

Hiányolom az életemből azokat a megéléseket, amiket a korai hívők élhettek át, pedig alig ismerték még Istent, most pedig annyi tanítás van már interneten is, hogy szuper szellemivé válhatna már bárki, aki kereszténységbe vágja a fejszéjét..

De Isten nem cselekszik szinte semmit.. és nem tudom hol lehet a kutya elásva, de frusztráló, hogy akárhogy vágyódom, akárhogy közelednék, Isten semmit nem cselekszik az életemben, amit a korai hívők életében cselekedett...

-------------

Azért tettem fel a kérdésemet így, hogy Jézust megidézni, mert jelenleg azt látom, hogy még a szellemidézős médiumoknak is több megélésük lehet, mint nekünk az Úrral...

És valami nem működik köztünk. Tisztán látható ez a gyülekezetekben is, valami nem működik úgy, mint régen, a Bibliát olvasva...

2021. júl. 18. 16:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9,10 el vagy tévedve tesó, ajánlom alábbi könyv elolvasását:

Warren Smith: False Christ Coming does anybody care?

e-bookban is megvehető amazonról.

2021. júl. 20. 10:19
 12/12 anonim ***** válasza:

24,3 Mikor pedig az olajfák hegyén ül vala, hozzá menének a tanítványok magukban mondván: Mondd meg nékünk, mikor lesznek meg ezek? és micsoda jele lesz a te eljövetelednek, és a világ végének?

24,4 És Jézus felelvén, monda nékik: Meglássátok, hogy valaki el ne hitessen titeket,

24,5 Mert sokan jőnek majd az én nevemben, a kik ezt mondják: Én vagyok a Krisztus; és sokakat elhitetnek.

....

24,11 És sok hamis próféta támad, a kik sokakat elhitetnek.

2021. júl. 20. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!