Melyik szekta lehet? Svájc kiscsoportos bibliaelemzés.
Figyelt kérdés
Kiválasztanak egy-egy személyt és vele foglalkoznak intenzíven heti 2-3 alkalommal.2021. júl. 17. 14:29
1/15 anonim válasza:
Azért többet kéne tudni. Ez alapján lehet bármilyen Svájci keresztény közösség nem szekta
2/15 A kérdező kommentje:
Szóval 6-8 hónapig fog tartani, amíg a Bibliát vesszük. Közben senkinek nem beszélhetek arról, hogy mit vettünk, nehogy félremagyarázzam.
Minden alkalommal 1-2 kiragadott vers alapján, a teljes történet ismerete nélkül kérdéseket szegeznek nekem és a számba adják a válaszokat.
2021. júl. 17. 15:20
3/15 A kérdező kommentje:
Isten szava a lényeg. Aki tartja az órákat, azt mondta nem igazán tudja magát definiálni, hogy mely felekezethez tartozik.
2021. júl. 17. 15:21
4/15 A kérdező kommentje:
Többször elhagzott még a piros fonál ami a Biblián át vezet.
2021. júl. 17. 15:22
5/15 A kérdező kommentje:
Illetve elhangzott még, hogy ne keressek válaszokat a google keresőn.
2021. júl. 17. 15:28
6/15 KZitus válasza:
Szia
"...Bibliát vesszük" - minden esetre Krisztus nem így tanított. Olvasd el az evangéliumokat elmélkedj Krisztus tanításán, és hasonlítsd össze azzal amit tanítanak neked.
7/15 anonim válasza:
A jehovásoknál van hasonló, ott a "Bibliatanulmányozás"-nak nevezett beszélgetéseken becsúsztatják az Ördögtorony hazugságait az újonc fülébe.
8/15 anonim válasza:
Ez leginkább jehovista taktika.
9/15 anonim válasza:
"azt mondta nem igazán tudja magát definiálni, hogy mely felekezethez tartozik"
az mindig gyanús
szerintem fuss, ameddig a lábad bír!
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ha kiderítettem kicsodák, megírom. :-)
Angol nyelvgyakorlásnak egyébként nagyon jó.
2021. júl. 18. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!