Ha nem szabályosan hanem a magam módján imádkozom istenhez akkor is meghallgat?
Figyelt kérdés
Most nagy szükségem lenne rá de nem tudom hogyan kell szabályosan vagy formálisan imádkozni.2021. júl. 16. 23:42
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem tudom hogyan kell de most nagy szükségem van rá. 😢
2021. júl. 17. 00:00
4/13 anonim válasza:
Még ha csak gondolatban kéred őt akkor is meghallgat mert ő bele lát az ember lelkébe
6/13 munyamunya válasza:
"Semmi felől ne aggódjatok, hanem imádságotokban és könyörgéstekben minden alkalommal hálaadással tárjátok fel kívánságaitokat az Isten előtt."
Szó nincs szabályosságról, vagy formáról. A lényeg az őszinteség.
7/13 anonim válasza:
"szabályosan?"
Istenhez nem betanult szöveget kell mormolni, mert nem egy elvont személy a Teremtő. Jézus sem imádkozta a betanult szöveget, hanem a saját érzéseit gondolatait mondta el Istennek.
A Jézus által elmondott ima, az Istennel való beszélgetés lehetőségeit jelezte, nem azt, hogy azt kell mormolni.
Az ima, Tisztelet teljes beszélgetés Istennel.
Számtalan imát olvashatunk a Bibliában, és ezeket is meghallgatta a Teremtő.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, folyamatosan imádkozom és kérem a segítségét. 😢
2021. júl. 17. 10:46
10/13 anonim válasza:
Remélem nincs valami óriási nagy baj?
Imádkozom én is erted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!