Hogyan lehetne felgyorsítani a végítélet eljövetelét?
A Kegyes Koràn nagyon sok helyen leírja hogy a Feltàmadàs Napjàt nem lehet siettetni.
Nagyon sok prófétàtól kérték ezt koràbban, mivel nem hitték el, hogy valójában bekövetkezik majd.
Abdullah
Nem mi fiúk hanem azt akartam írni hogy úgy tudom az iszlám templomba nők nem mehetnek csak férfiak. Van 3 vagy 5 órakor imaora és akkor imádkoznak a szőnyegen vagy nem tudom.....én nem is akarom azt a hamis vallást megismerni.
Úgy van ahogy mondod, homoszexualitás, járvány, szegénység, éhezés, nyomor meg most kezdődik és az jár jól akit az Isten szeret és adja hogy meghaljon. Mert mire ennek vége lesz az ember vagy testileg készül ki vagy elveszti a hitét Istenben. Megprobaltatasban nem tudod hinni az Istent mert fektevődik hogy miért van ez, miért adja így.
Mi a tizedrésze annyit sem érünk mint az egykori Szentek és Vértanúk akik életüket adták a hitért és kínozták is őket. Mi a tizedrészét se tudnánk kibírni amit ők kibirtak.
" 3 vagy 5 órakor imaora és akkor imádkoznak a szőnyegen vagy nem tudom..."
A mondanivalódban egy valami a biztos: "nem tudom" :D
Nincsenek templomaink, mecsetek vannak például.
Az Iszlám egyàltalàn nem veszélyes a keresztényekre, és màs vallàsúakra sem.
Abdullah
Kedves Gliguta!
12-es vagyok. Igen pont tegnap hallgattam a hírekben, hogy Afganisztánban újra előre kap az Iszlám állam szervezete. Pont mondtam magamban, hogy hát még ez hiányzott nekünk púp a világ hátára. Megint elkezdenek rombolni, ölni, lehet látni ahogy újra erőre kap a Sátán, hogy milliókat öljön.
Én tanár vagyok és most táboroztatást vállaltam nyárra, sok 14-17 évessel is körül vagyok véve. Nem tudom, hogy a forróság, de mi okozza, akkora szomorúságot látok és lehangoltságot közöttük. Tegnapi nap is szíven ütött, annyira sajnálom a mostani fiatalokat. Amikor én voltam fiatal öröm és újongás volt mindenhol, de valahogy a gyerekek szemében is a kilátástalanságot látom. A legrosszabb látvány egy szomorú fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!