Ha valaki hisz Istenben, miért gondolja azt, hogy fel van jogosítva rá, hogy a homoszexuális embereket terrorizálja?
A Biblia szerint sok minden halálos bűn, amivel nem foglalkoznak annyit, mint ezzel a kérdéssel (bár gyanítom a Biblia csak valami alibi szerűség itt).
Isten miért zavarja, ha valaki a saját nemébe lesz szerelmes?
Miért teremtett Isten másságot?
Ti miért foglalkozok más emberekkel?
na látom törölve lett egy feleletem pedig semmi rossz nem volt benne, de akk leírom még egyszer, mert ha ez maradhat akkor az enyém is: "hanem az álkeresztény primitív csürhe."
tehát minek hozod be a politikát? de ha behozod akkor mondjuk ki nyugodtan, hogy ez egy nagyon jó törvény a homokkeksz propagandának nincsen helye az iskolákban.
illetőleg lehet lepontozni, de ez a vallás kategória és attól mert lepontoztok a bűn az bűn marad és a megvalósult homokkekszualitás BŰN
ez nem más mint a nagyhatalmak identitás háborúja. Korlátlan hatalom szerzés a világ felett.
Egyébként pedig a homoszexuálisok terrorizálják a heterokat. Mert kérdező, láthatnád, hogy a heterok nem tartanak felvonulást mert ők heterok. A homokkekszek csinálják ezt. Na de ők sem maguktól, hanem külső utasításra.
Régen úgy tévedtem át a vallás kategóriába, hogy felszólítottam valakit arra, hogy ne keverje bele Istent a homofób gondolatvilágába. Meg egy másik valakit, hogy inkább ne nevezze magát kereszténynek, ha csak gyűlölködni tud. Továbbra is ezt gondolom. Neked meg javaslom, hogy kevesebb konteót olvasássál.
Sosem szerettem a balhés embereket és hidd el, hogy nem a meleg emberek között látom ezeket. Ha számodra a homoszexualitás azt jelenti, hogy megdugni mindent, ami mozog, akkor kevesebb rasszista ostobaságot olvassál a neten a zsidó gyíkemberekről.
Egyébként téged hogyan terroziáltak? Seggbedugtak?
Milyen hatalomszerzésről prédikálsz?
Értem. Tehát nekem Jézust kell reklámoznom ahhoz, ahhoz embereket biztassak és jogosítsak fel templomok rongálására és keresztények ütlegelésére.
Vagy mi köze egy homokosnak a hype-hoz?
És mi a célja ennek a hype-nak?
Nekem inkább a bohóc maszkok tűntek túl hypolásnak, de eszembe nem jutott volna miatta valakit elintézni.
"Te egyet értesz azzal, hogy mostanában a csapból is a homoszexuális életforma hype-ja ömlik az emberekre?"
Nos, én nem a Kérdező vagyok, de egy bizonyos értelemben egyetértek.
A 4. századtól fogva egészen a 18. századig Európa a kereszténység uralma alatt élt. A szekularizáció igen lassan halad, hiszen még a 19. században is akadtak Darwinnak ellenzői vallási okok miatt, de igazi áttörés valamikor 20. században kezdőtt el. Most, a 21. század elején viszont már határozottan kezd vallásmentessé válni a világ.
Körülbelül 1500 év keresztény uralom után az új eszemék frissítőleg hatnak: most már azt is el kell majd fogadni, hogy senkit nem lehet elítélni a nemi identitása miatt.
A kereszténység a rabszolgaság ellen sem szólt egy szót sem, sőt, a Biblia kifejezetten támogatta azt is, függetlenül attól, hogy a bibliai rabszolgaságot erkölcsösebbnek tartják. A szekularizált világban azonban nincs helye sem erkölcsös, sem erkölcstelen rabszolgatartóknak sem.
"Ha valaki hisz Istenben, miért gondolja azt, hogy fel van jogosítva rá, hogy a homoszexuális embereket terrorizálja?"
Mutass már itt Magyarországon belül homokosokat, akiket megakadályoztak abban, hogy szeressék egymást vagy azt csináljanak a 4 fal közt amit akarnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!