Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha valaki hisz Istenben,...

Ha valaki hisz Istenben, miért gondolja azt, hogy fel van jogosítva rá, hogy a homoszexuális embereket terrorizálja?

Figyelt kérdés

A Biblia szerint sok minden halálos bűn, amivel nem foglalkoznak annyit, mint ezzel a kérdéssel (bár gyanítom a Biblia csak valami alibi szerűség itt).

Isten miért zavarja, ha valaki a saját nemébe lesz szerelmes?

Miért teremtett Isten másságot?

Ti miért foglalkozok más emberekkel?

2021. júl. 11. 10:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
21%
senki nem terrorizálja őket a vallás nevében, tilos bántani bárkit is, max önvédelemből, de ettől még a megvalósult homokkeksz BŰN, aki erre rávilágít semmi rosszat nem tesz, igaz sok más bűnre jóval kevesebb figyelem irányul
2021. júl. 11. 11:21
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
A vallás nevében mozikat gyújtottak fel, amikor megjelent a Krisztus utolsó megkísértése film, és emberek haltak meg. Ezek után nem keresek ebben logikát.
2021. júl. 11. 12:03
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Én is hallottam már nem egyszer keresztényeket másokat szekálni. Nemcsak a homokosokat. Az igazi kereszténnyel, aki Jézus értékrendjét veszi alapul, azzal természetesen nincs bajom. Csak sajnos Magyarországon nem ez van többségben, hanem az álkeresztény primitív csürhe. Kezdve a kormánnyal.
2021. júl. 11. 12:21
 4/21 anonim ***** válasza:
29%
Miért ne hoznám be a kormányt ? Álkeresztényekről volt szó.
2021. júl. 11. 13:28
 5/21 anonim ***** válasza:
19%

Az első két kérdésedre a választ a Bibliában találod.

A harmadikra meg az a válaszom, hogy alapvetően nem foglalkoznék vele, ha nem ez folyna a csapról is és nem akarnák ennyire agresszíven ráerőltetni a társadalomra, hogy márpedig el kell fogadni az lmbtq embereket, illetve a másságot, mint jelenséget és nem vinnék utcára a magánügyüket, ugyanis a nemi identitás nem közügy, hanem mindenkinek magánügye.

Én nem szeretném, hogy a gyerekeim olyan világban nőjenek fel, ahol az utcán azonos nemű "párokat" kéne látniuk és ez teljesen normálisnak számít. Egyébként pedig biológiai értelemben sem normális jelenség, hanem zsákutca. A természet ugyanis nem teszi lehetővé az azonos neműek szaporodását.

2021. júl. 11. 14:41
 6/21 A kérdező kommentje:

"el kell fogadni az lmbtq embereket"

Ha nem kell őket elfogadni, akkor mit kell velük tenni?

Tényleg jobban örülnél, ha a gyerekedet egy önjelölt kiválasztott bunkós bottal megverné, mert valamiért nem tetszett neki?

", illetve a másságot, mint jelenséget és nem vinnék utcára a magánügyüket, ugyanis a nemi identitás nem közügy, hanem mindenkinek magánügye."

A család is a magánügye ennyi erővel....

"Én nem szeretném, hogy a gyerekeim olyan világban nőjenek fel, ahol az utcán azonos nemű "párokat" kéne látniuk és ez teljesen normálisnak számít."

Nem a ti életetek, akkor miért?

" Egyébként pedig biológiai értelemben sem normális jelenség, hanem zsákutca"

Biológiai értelemben a vakok meg halottak, mert nem tudnak védekezni a medve ellen. Szóval a természetet inkább ne keverjük bele.

Nem igazolja a kegyetlenkedést a másik emberrel szemben.

2021. júl. 11. 14:52
 7/21 anonim ***** válasza:
30%

"Ha nem kell őket elfogadni, akkor mit kell velük tenni?"

Hogy társadalmi/politikai szinten mit kéne, nem az én tisztem eldönteni, amilyen intézkedést hoz ebben az ügyben a kormány, az nekem megfelel(mondom ezt úgy, hogy marhára nem szeretem a kormányunkat).

Mint egyén: messziről kerülöm az ilyen embereket, ignorálom őket, semmiféle közösséget nem vállalok velük. Hú micsoda terror, kegyetlenkedés!

"Nem a ti életetek, akkor miért?"

Vagyis mit érdekeljen engem a gyermekem élete? Nem fogom hagyni, hogy a gyerekeim agyát átmossák és hogy a kora jellemző közfelfogás, propaganda, politikai csoportosulások, stb. határozzák meg, hogy mi a normális, miről hogyan kell gondolkodni. Azt akarom, hogy amikor felnőnek, normális ember váljon belőlük.

"Biológiai értelemben a vakok meg halottak, mert nem tudnak védekezni a medve ellen. Szóval a természetet inkább ne keverjük bele."

Ez meg akkora izzadtságszagú ostobaság, hogy nem lehet rá értelmes választ adni. 🙂

2021. júl. 11. 15:44
 8/21 anonim válasza:
27%
Kedves kérdező, kérdésedből ítélve alul iskolázott lehetsz. Nincs ezzel semmi baj, csak ne tegyél fel hülye kérdéseket, amiből árad rólad hogy buta vagy. Nem kell megsértődni, senki sem tudhat mindent. Kicsit nézz szét nyugaton hogy szerinted az helyénvaló hogy mindenkire ráerőltetik az lmbtq-t? Megsúgom egy új identitás háború zajlik éppen, a konzervatív értékek teljes tönkretétele és kiszorítása. Még mielőtt kommentet írsz rá nézd meg hogy mit jelentenek e szavak.
2021. júl. 11. 15:50
 9/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked mi a munkád?
2021. júl. 11. 16:39
 10/21 anonim válasza:
47%
Szoftverfejlesztő
2021. júl. 11. 17:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!