Ha valaki hisz Istenben, miért gondolja azt, hogy fel van jogosítva rá, hogy a homoszexuális embereket terrorizálja?
A Biblia szerint sok minden halálos bűn, amivel nem foglalkoznak annyit, mint ezzel a kérdéssel (bár gyanítom a Biblia csak valami alibi szerűség itt).
Isten miért zavarja, ha valaki a saját nemébe lesz szerelmes?
Miért teremtett Isten másságot?
Ti miért foglalkozok más emberekkel?
Az első két kérdésedre a választ a Bibliában találod.
A harmadikra meg az a válaszom, hogy alapvetően nem foglalkoznék vele, ha nem ez folyna a csapról is és nem akarnák ennyire agresszíven ráerőltetni a társadalomra, hogy márpedig el kell fogadni az lmbtq embereket, illetve a másságot, mint jelenséget és nem vinnék utcára a magánügyüket, ugyanis a nemi identitás nem közügy, hanem mindenkinek magánügye.
Én nem szeretném, hogy a gyerekeim olyan világban nőjenek fel, ahol az utcán azonos nemű "párokat" kéne látniuk és ez teljesen normálisnak számít. Egyébként pedig biológiai értelemben sem normális jelenség, hanem zsákutca. A természet ugyanis nem teszi lehetővé az azonos neműek szaporodását.
"el kell fogadni az lmbtq embereket"
Ha nem kell őket elfogadni, akkor mit kell velük tenni?
Tényleg jobban örülnél, ha a gyerekedet egy önjelölt kiválasztott bunkós bottal megverné, mert valamiért nem tetszett neki?
", illetve a másságot, mint jelenséget és nem vinnék utcára a magánügyüket, ugyanis a nemi identitás nem közügy, hanem mindenkinek magánügye."
A család is a magánügye ennyi erővel....
"Én nem szeretném, hogy a gyerekeim olyan világban nőjenek fel, ahol az utcán azonos nemű "párokat" kéne látniuk és ez teljesen normálisnak számít."
Nem a ti életetek, akkor miért?
" Egyébként pedig biológiai értelemben sem normális jelenség, hanem zsákutca"
Biológiai értelemben a vakok meg halottak, mert nem tudnak védekezni a medve ellen. Szóval a természetet inkább ne keverjük bele.
Nem igazolja a kegyetlenkedést a másik emberrel szemben.
"Ha nem kell őket elfogadni, akkor mit kell velük tenni?"
Hogy társadalmi/politikai szinten mit kéne, nem az én tisztem eldönteni, amilyen intézkedést hoz ebben az ügyben a kormány, az nekem megfelel(mondom ezt úgy, hogy marhára nem szeretem a kormányunkat).
Mint egyén: messziről kerülöm az ilyen embereket, ignorálom őket, semmiféle közösséget nem vállalok velük. Hú micsoda terror, kegyetlenkedés!
"Nem a ti életetek, akkor miért?"
Vagyis mit érdekeljen engem a gyermekem élete? Nem fogom hagyni, hogy a gyerekeim agyát átmossák és hogy a kora jellemző közfelfogás, propaganda, politikai csoportosulások, stb. határozzák meg, hogy mi a normális, miről hogyan kell gondolkodni. Azt akarom, hogy amikor felnőnek, normális ember váljon belőlük.
"Biológiai értelemben a vakok meg halottak, mert nem tudnak védekezni a medve ellen. Szóval a természetet inkább ne keverjük bele."
Ez meg akkora izzadtságszagú ostobaság, hogy nem lehet rá értelmes választ adni. 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!