Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen ízű az ostya?

Milyen ízű az ostya?

Figyelt kérdés
Szoktam járni katolikus misére de nem áldozok mivel református vagyok és mást vallók az Eucaristiarol. De mindig is kíváncsi voltam milyen lehet az ostya. Ha kitalálnak hogy a nem átalakult ostyákat kiosztaná vagy valami én is megkostolnám.

2021. júl. 10. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem olyan mint a fagyi tölcsér, sokkal rosszabb. Nincs semmilyen íze, olyan mint egy pozdorjalap.
2021. júl. 11. 14:08
 12/14 A kérdező kommentje:
Vicces. Nem ízesítjük valamivel? Azért csak megkostolnám természetesen nem szentségtörés által. Nem éri meg kockáztatni a karhozatot egy pillanatnyi örömért.
2021. júl. 11. 16:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Azért csak megkostolnám természetesen nem szentségtörés által."

Gyerekeknek táborban szoktunk adni, természetesen nem átváltoztatott formában és nem is ostya formát. Mert egy nagy lapból lehet "kinyomkodni" az ostyákat és ugye valamennyi rész leesik (mint mikor pogácsát szaggat az ember). Na, ezeket a darabkákat szokták enni a gyerekek, így lehet megkóstolni.

2021. júl. 12. 09:35
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyerek így táborból kinöttem. Nagyváradon is volt katolikus zenetabor, megnéztem a programot de ostyát nem adták a gyerekeknek. Az ostya nem arra való lenne hogy csak úgy adják mert annak jelentősége van.
2021. júl. 13. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!