Miért nem lehet elfogadni?
Folyton sok keresztény gyülekezetesek pl a nagybáttyám is gyülis 61 éves, hogy utalja a melegeket, leszbikusokat, mert bűn stb! De aki meleg vagy leszbi vagy akár biszexuális nem tehet róla. Unoka tesóm
Meleg de teljesen normális jó ember !! Nem bánt senkinek. És egyből jön a nagybátyám ezzel: a Bűnös testi vágyai majd pokolra juttassák és sírt mivel az ő fia.... hogy meleg majd Isten eliteli stb. Sztem ha van Isten nem a masok nemi eletevel foglalkozik es sokan mondják eldobják az emberek az örök eletet! De butak mintha tudnák hogy van menny meg pokol... idegesitô

Az 1-es válaszolóval értek egyet.
Nem rombolni kellene, hanem építeni. Jézus a bűnösöket nem elkeserítette, hanem támogatást nyújtott nekik. Elmagyarázta, hogy milyen módon lehet a helytelen élettel felhagyni.
2
Ahogy írtam, nem lebecsülni kell a helytelenségben élőket, hanem támogatni, hogy kikerüljön ebből a helyzetből.
Hogy mi a Bűn, az meg van határozva és pedig le írásra került.

Hát nem is tudom......a pokolban lenne a helyük egyrészt....másrészt meg ez egy betegség amiről nem tehetnek.
Istenhez kéne imádkozzanak hogy a vágyaikat mulassza el és egy nő egy férfiba vagy fordítva nem tud szerelmes lenninakkor éljen egyedül de ne a sajat nemével. Ahogy írtam,Istenhez kell imádkozni hogy ezeket a vágyakat segítsen csillapítani, akkor talán üdvözűl.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!