Bűnnek számit ha lefeküdtem egy lánnyal akinek van barátja és tudtam róla?
Figyelt kérdés
Ez volt a második alakalom már rá. Hogy miért tettem? Már a kapcsolata előtt együtt voltunk párszor, így ismételt találkozás után előjöttek a dolgok újból... Nem vagyok rá büszke és ő sem örült neki így már utólag. Elgondolkoztam rajta hogy a biblia erről mit ír?2021. jún. 27. 22:33
21/24 anonim válasza:
Na ez eléggé a bűn-nem bűn skála közepén van. Van is benne bűn, de nektek jó volt, emiatt nem szereti kevésbé a másikat, tiszteli, stb, akkor kevésbé bűn, mint amennyire jó.
De ha leszarja a másikat, felszínes, rabolja az idejét, nem tervez vele komolyan, stb, akkor inkább bűn, már maga az együtt levés vele, nem maga a megcsalás.
22/24 anonim válasza:
Te jó ég. Annyira imádom,hogy visszakérdeznek "gondolj bele ha veled történne meg mit szólnál hozzá" tipusú válaszok. Ennyi álszent becsületes ember. Rajtuk kívűl senki nem tudja tehát semmi probléma. Nem kell lelkizni rajta.
23/24 anonim válasza:
Ha ellopják a pénztárcádat, az sem probléma, igaz?
Amíg ki nem derül.
24/24 anonim válasza:
Való igaz 23-as.
Addig nincs problémád amíg nem tudod,hogy ellopták a tárcád.
Probléma akkor van ha tudatosul benned. De ez sánta példa mert a tárca az tulajdon a nő az társ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!