Bűnnek számit ha lefeküdtem egy lánnyal akinek van barátja és tudtam róla?
Ha létezik az istened akkor no para mert ha halálos ágyadon el ismered Jézus Krisztust egy és igaz megváltódnak akkor minden bűnöd megbocsátatik és be bocsátást nyersz isten országába a mennyekbe.
Ha meg nem létezik akkor meg úgy sem lesz semmi szóval no para.
Nehéz ilyen a kérdésekre igazából választ adni, és tudod miért ?
Mert a világ több ezer éve el van távolítva a Teremtőjétől, már a nevét is rég elfeldték!
Kereszténykednek, júdaizmusoznak, muszlimkodnak, mormonkodnak, budhimusoznak, és gondold ide még a világ összes vallását , egyházát, szektájat, hitrendszerét, az összeset ami csak létezik, ezeket mind Sátán támasztotta!!!
Az Atya Ábrahámmal kötött ÖRÖK SZÖVETSÉGÉT, és annak feltételét a Torát, elfeledték vagy megtagadják, és ami a legdurvább azt hazudják hogy a Megváltó eltörölte!!!
Tehát, amig nem vagy benne ebben a szövetségben, addig az sem számít ha szűz vagy.
Addig nem tartózól ahhoz a nemzetséghez aki a végén megtartatik!
Mindegy ki mit irogat itt vagy bárhol, bármelyik vallásos iranyzatú kérdéshez.
A Teremtő akinek nevét nem tudod, nem vallások összevissza kúszaságat hozta létre, és a Megvaltót a fiát sem kereszténykedni küldte ide közénk.
A Teremtő egy ÖRÖK SZÖVETSÉGET hozott létre a megszabaditásunkra, és az idők végén elküldte nekünk az Ő Fiat hogy testben is bizonyságot tegyen az Ő szaváról ami a Tora!
Hogy legyen igaz hited Ő benne!
Nos addig mint írtam , mindegy hány csajt döntesz meg , vagy akar szűz maradsz életed végéig, nem tartózól a szövetség alá, ahogy mások sem, így leéled életed aztan az ítélet napján game over, nem csak neked , hanem mindnyájunknak!!!
A házasságtörés büntetése halál, megkövezéssel.
Ha ők már lefeküdtek egymással, akkor házasok.
Ezt írja a Biblia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!