Katolikustól kérdezem! Mi a véleményetek, ki a bálványimádó? És mit gondoltok az aranyborjú jelenetről?
Illetve, miért kell Jézus helyett Mária közbenjáró? :.(
Egy az Isten, egy a közbenjáró, Jézus a Messiás.
Erre nagyon kíváncsi megint és még mindig.
"akkor elképzelhetem én is feketén, vagy kínai felépitéssel bármi nemű Isten káromlás nélkül?"
El. Vannak, akik meg is teszik. Az égvilágon semmi jelentősége.
Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus,
6.
A ki adta önmagát váltságul mindenekért, mint tanúbizonyság a maga idejében.
Ha Isten a közbenjáró, akkor hogyan tehet csodát Mária, ha Máriát is kell kérni, mert ő "megérti"? Jézus nem érti meg?
Szerencsére én nem vagyok hülye a legtöbbször, a Szent Lélek minden megnyilvánulása Isten. Belső forróság és szúrás érzet, fehér galamb megjelenése.
Egyébként a közeli ismerősöm szerint Mária segített nekik és csodát is művelt, akkor az jó dolog? Akkor én is hihetem, hogy egy "csapat" csinálta a csodát? Jézus, Isten, Mária csodákat csinált... Nem értem ezt a kettő dolgot. Miért kell Jézus és Mária? Ki a gyenge?
Szép estét kedves kérdező!
Nem vagyok katolikus nem is leszek az soha de egyéb vallású sem, Izraelita(nem zsidó) vagyok!
De remélem ennek ellenére elfogafod a válaszamot a kérdésedre.
A világon létező összes vallás , egyház, hitrendszer,felekezet, szekta, mind Sátán szorgalmának eredményei!
Nem kivétel ez alól a kereszténység összes ágazata, es az iszlám sem, sőt az izraeli ortodox júdaizmus sem!
A katolikus egyház a nagy babiloni parázna és a többi az ő leányai!!!
Ezért nevezi magát anyaszentegyháznak és hívja a világ összes többi vallasát az ő leányának.
Babilon leányai mindeannyian a fő anyával az élen , a római katolikus egyházzal egyetemben!
Vallásosoktól soha nem fogsz 100%-lék igaz választ magyarázatot kapni a kérdésdre.
Az aranyborjú Baált vagyis bafomet-et, tehát Sátánt jelképezte!
Baal héberül azt jelenti hogy Úr!!
Ezen a néven imádjak a keresztények tudatlanul istenüket, mert meg vannak vezetve!
Ezt az Atya szavával alá is lehet támasztani az Írásból(biblia):
Jer 23:26 Meddig lesz ez a hazugságot prófétáló próféták szívében, akik az ő szívük csalárdságát prófétálják?
Jer 23:27 Akik el akarják az én népemmel felejtetni az én nevemet az ő álmaikkal, amelyeket egymásnak beszélnek, miképpen az ő atyáik elfeledkeztek az én nevemről a Baálért?
Ez már megtörtént, az Atya neve sikeresen elfeledtetve a Baálért=Úr!
5574 szer jelrnik meg az Úr az Károli féle fordításban, tehát ennyiszer lett onnan kiiktatva az Atya neve a Baálért!
Baált két szarvval a fején is szokták ábrázolni!
Sátánnak ez a szimboluma a bika vagy kecske fej, amit az ötágú csillag is jelképez a pentagram!
De az idők végén majd az Atya visszálítja a saját nevét, erre igéretet is tett:
Hós 2:15 És azon a napon, [ezt] mondja az Úr, így fogsz engem hívni: Én férjem, és nem hívsz engem többé [így]: Baálom.
Hós 2:16 És kiveszítem az ő szájából a Baálok neveit, hogy azoknak neve se említtessék többé.
(Baáloknak, H1168)
H1168 בַּעַל (baʿal)
Baál = ’úr’, ’tulajdonos’
1) névelővel: Baál, föníciai főisten a föníciaiak vagy a kánaániak legfőbb férfi istensége
2) Rúben leszármazottja
3) Saul nagybátyja
4) város Simeon törzsi területén
Etimológia: tulajdonnév (nomen proprium) a H1167 köznévi jelentéséből (vö. G896 Βααλ).
Ejtsd: baal.
(Óhéber BDB)
H1168 בַּעַל (baʿal)
Baál = „úr, gazda, tulajdonos”
1) névelővel: Baál, föníciai főisten a föníciaiak vagy a kánaániak legfőbb férfi istensége
2) Rúben leszármazottja
3) Saul nagybátyja
4) város Simeon törzsi területén
Etimológia: a H1167-ből; vö. G896 Βααλ
(Óhéber Gesenius)
--------------------
"Szerencsére én nem vagyok hülye"
Én pedig ebben nem vagyok biztos. Ha teljesen hülye nem is vagy, de megszállott az egészen biztos.
Amúgy a Bibliát idéztem neked, ahol Mózes magát nevezte közbenjárónak.
Szerencsére én nem vagyok hülye a legtöbbször!!! Ezt írtam...
Ahogy Jézus is mondta egyeseknek, vak vagy?
Bolondok és vakok: mert melyik nagyobb, az arany-é, vagy a templom, a mely szentté teszi az aranyat?
Akkor ezt hogy magyarázod ki? Jézus> bolondok és vakok!
És ha ilyet kívánsz, akkor ez nem keresztényi, hogy ilyen rosszat kívánsz. Meg kell hagyni, a legtöbb Tanú jobban viselkedik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!