Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mitől függ az, hogy Szűz...

Mitől függ az, hogy Szűz Mária megjelenik a nagy tömeg előtt? Miért jelenik meg?

Figyelt kérdés
Ma voltam olyan helyen ahol nagy tömeg volt és gondolkoztam, hogy ha megjelenik Mária, akkor mit tenne a tömeg, mi lenne a reakció. Szerintetek?
2021. jún. 26. 19:51
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
8%

Ja értem, a Bibliának nincs igaza, a pápa jobban tudja. :) Sokkal jobb a cölibátus! Akkor is, ha milliárdok mennek el római katolikus papok által szexuálisan megrontott gyermekek kártérítésére!

A római pápát körülvevő 1000 szobás luxuslakosztály az pont az, amiről Luther álmodott. :)

2021. júl. 1. 00:41
 42/44 anonim ***** válasza:
85%
A pápa nem luxus-lakosztályban lakik, ellentétben Németh Sándor fidesz oligarchával, aki több száz milliós luxus villát épített magának csekély lelkészi fizetéséből. A pápa amikor Argentínában püspök volt, tömegközlekedéssel járt, ellentétben a mi főmágusunkkal, Németh Sándorral, aki luxus autóval, sofőrrel és testőrökkel jár szinte mindenhova. Lényegében mint egy államfő.
2021. júl. 1. 11:22
 43/44 anonim ***** válasza:
5%
Nem tudok róla, hogy Németh Sándor sofőrrel és testőrökkel járna mindig. Szerintem összekevered valakivel, vagy tévesek az információid! A pápa a pápamobiljával, meg a luxusautóival, mérhetetlen gazdagságával viszont tényleg nem a lutheri vagy jézusi eszméket valósítja meg! 1000 szobás luxuslakosztály Vatikánban, külön állama van, na ő a valódi államfő! Külön testőrsége: svájci gárdája van. Ezzel szemben Németh Sándor nem államfő, hanem egy keresztény lelkész, a római pápa pedig államfő.
2021. júl. 1. 22:36
 44/44 anonim ***** válasza:
89%

A pápa valóban államfő, s mint minden államfőnek, jár egy alapszintű védelem. De amikor hazájában püspök volt, akkor tömegközlekedéssel járt. Németh Sándor valóban nem államfő, csak egy kis szektának önjelölt vezére, viszont úgy él, mint egy államfő, sofőrök viszik, testőrök védik. A pápa lakhatna luxus-lakosztályban, de nem teszi. Ellenben Németh Sándor több száz milliós villát épített a zsákmányból.

A pápának nincs fizetése, pontosabban jelképesen kap évente egy-egy érmét, Németh Sándor a bizniszfelekezetéből annyi pénzt oszt magának fizetésként, amennyit láthatóan nem szégyell.

[link]

Ebben a cikkben is írnak róla, hogy fegyveres testőrök védik Isten önjelölt szócsövét, a nagy pénzmágust. S igazad van, még csak nem is államfő, akiknek mindenhol jár a védelem.

2021. júl. 2. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!