Kit tegyek? Nagyon szomorú vagyok
Mit tegyek? Nagyon szomorú vagyok..
Voltak közép iskolában barátaim, tudtak hogy hívő vagyok, sokat beszéltem nekik a biblia és Istenről . Stb,,, ameddig adtam nekik pénzt addig : drága tesom , szép testvérem voltam utánna ha nem olyanokkal zsaroltak ha nem adsz a jó Isten meg ver, és halálod után a pokolba jutsz,, nevettek röhögtek rajtam, Hitemmel zsaroltak mindig 😓😓😓
Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, akik titeket átkoznak, jót tegyetek azokkal, akik titeket gyűlölnek, és imádkozzatok azokért, akik háborgatnak és kergetnek titeket. Hogy legyetek a ti mennyei Atyátoknak fiai
Boldogok, akik háborúságot szenvednek az igazságért: mert övék a mennyeknek országa. (Mt 5:10) Boldogok vagytok, ha szidalmaznak és háborgatnak titeket és minden gonosz hazugságot mondanak ellenetek én érettem. (Mt 5:11)
"Voltak közép iskolában barátaim, tudtak hogy hívő vagyok, sokat beszéltem nekik a biblia és Istenről . Stb,,, ameddig adtam nekik pénzt addig : drága tesom , szép testvérem voltam utánna ha nem olyanokkal zsaroltak ha nem adsz a jó Isten meg ver, és halálod után a pokolba jutsz,, nevettek röhögtek rajtam, Hitemmel zsaroltak mindig"
Már fel is ismerted, hogy zsarolnak, ne adj nekik semmit, tartsd magad távol tőlük. Tudod, Isten kérte, hogy legyünk szelídek, azt is kérte, hogy legyünk okosak is. NE hagyd magad kihasználni. Rövid időn belül már meglesz az érzéked arra, hogy tudd, hogy kinek érdemes segíteni, és ki az, aki csak kihasznál.
És vésd jól az eszedbe, hogy hívőként üdvösséged van. Ha a pokollal fenyegetőznek, mond nekik nevetve, hogy neked üdvösséged van, mert Krisztus megdolgozott ezért
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!