Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen vallási csoportba...

Milyen vallási csoportba vagyok sorolható?

Figyelt kérdés
Hiszek Istenben aki megteremtette a világot, a szeretetben, békességben hiszem hogy a Teremtő a Pozitívra jóra int bennünket, hiszek a halál utáni létben(ilyenek mint tüzes pokol , nem hiszek) de viszont hiszek abban hogy mindenki együtt lesz oda át… törekszem a jóra de a bibliai logikátlansagokban Ilyesztesekben nem hiszek
2021. jún. 24. 19:04
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
91%
Enyém biztos nem, te szoktál hazudni ezen a fórumon folyamatosan. Nézd, ha felmentették, akkor felmentették, így ártatlan, amíg ennek ellenkezője be nem bizonyosodik. Hazudhatsz továbbra is, de bíróság mondta ki. Attól pedig, hogy meleg, még nem lesz pedofil. Bár ez is lehet egyszerű rágalom, majd szólj, ha kimondta róla a bíróság vagy elismerte szexuális irányultságát.
2021. júl. 2. 18:36
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
A bírósági per során nyilvánvalóvá váltak George Pell homoszexuális szokásai, perverz magamutogatásai, ezt bírósági tanúvallomások igazolták. Az orális nemi erőszak vádja alól mentették fel (ami nem jelentette azt, hogy ez nem történt meg, csak azt, hogy nem tudták bebizonyítani). A homoszexualitása nyilvánvalóvá vált a vallomások alapján, ezt a bíróságnak nem dolga elismerni. Az egyháza dolga lenne belső vizsgálatot indítani ilyen magát meztelenül mutogató ember ellen, de hát paphiány van, jó lesz ez is oda!
2021. júl. 2. 23:51
 23/31 anonim ***** válasza:
91%

Értem, tehát felmentették és te tovább rágalmazod. Jól mutatja, hogy milyen lelkület lakik benned.

Amúgy én is mondhatnám, hogy tegnap pont te próbáltál fogdosni engem intim helyeken, ugye milyen egyszerű? Igaz, hogy bizonyítani nem tudnám, de mit számít? Neked láthatóan semmit.

2021. júl. 3. 11:45
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Ha ilyet állítanál a bíróságon rólam, akkor hamis tanúzásért megbüntetnének. Pell bíboros ellen a tanúvallomásoknál ez nem merült fel, hogy a vallomások hamisak lennének, csak a nemi erőszak elkövetését ezek a tanúvallomások nem bizonyították. De azt bizonyították, hogy milyen ember ő, milyen lelkület lakik benne! Meztelenül mutogatja magát fiúknak, fogdos fiúkat, stb. De ez így jó bíborosnak a római katolikus egyházban, hiszen a nemi erőszakot nem bizonyították rá! :)
2021. júl. 3. 17:36
 25/31 anonim ***** válasza:
91%
Melyik állítást tudták bizonyítani? Ha bármelyiket tudták volna, akkor elítélik minimum közszemérem sértésért, e helyett felmentették. Ezt te biztos nagyon nehezen viseled, álmatlan éjszakákat okoz neked, mert annyira ezeken az eseteken jár perverz és torz elméd. Amúgy önmagában már ez is érdekes, hogy milyen perverzió mozgathatja azok gondolkodását, akik szüntelenül ilyen szexuális ügyekkel foglalkozik. Nekem például eszembe nem jutna, de lehet nem vagyok hozzá elég perverz.
2021. júl. 3. 17:42
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

A közszemérem sértés üggyel nem foglalkoztak, szerintem egyrészt az elévülése miatt sem. Egy üzletember állítása szerint Pell bíboros magát meztelenül hosszasan mutogatta egy szörf klubban fiúk előtt, és ő a fiúkat hazaküldte, illetve a bíborost is távozásra szólította fel. Ez a 80-as években történt, az elévülése miatt a magamutogató bíboros ezért már nem büntethető. (A magyar jog szerint ilyen magamutogatásért 3-5 évet lehet kapni, és az elévülési idő is 5 év.)

Többen meghaltak már a bíboros áldozatai közül (az uszodai per áldozata 2014-ben), és a hozzátartozók túl későn, az áldozat sírjánál fogadták meg, hogy beperelik a bűnelkövető bíborost, valószínűleg számba vették a hozzátartozók, hogy az elhunyt életében mély nyomott hagyott a bűncselekmény. De ilyen időzítéssel sajnos már kevesebb az esélyük a bírósági igazságszolgáltatásra. Ők meg kell, hogy elégedjenek annyival, hogy a katedrális perben a vád (1996-ban a bíboros orális szexre kényszerített két kórista fiút) volt annyira meggyőző, hogy az esküdtszék 2018 decemberében bűnösnek találja Pell bíborost öt ízben elkövetett szexuális visszaélés miatt, és hat év börtönre ítélje. Ebből 400 napot le is töltött, utána egy újabb vizsgálat felmentette bizonyíték hiányában.

Furcsa ügy, egy biztos: én nem bíznám Pell bíborosra a kisfiaimat.

2021. júl. 3. 18:25
 27/31 anonim ***** válasza:
91%

Én pont annyira bíznám a gyermekemet rád, mint Pellre, az már biztos. Ahogy az is, hogy felmentették, innentől fogva már inkább ócska rágalom amit művelsz.

Egyébként minap utánanéztem, s vannak szép számmal pünkösdi karizmatikus lelkészek között is pedofilok (törvényesen elítéltek is), az ő esetükben ez miért nem probléma? Miért csak a katolikusok izgatják ennyire a perverz elméd? Vagy azzal semmi baj nincs, ha mondjuk egy hitgyülis vagy hasonló szektás lelkész abuzálja a gyereked?

2021. júl. 3. 19:03
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Mondjál egyetlenegy hitgyülis lelkészt, aki gyermekeket molesztál! Ilyen nincs, a római katolikusok között pedig ezerszámra vannak pedofil papok. A kártérítések összege a pedofil papok áldozatainak milliárdos nagyságrendű, a megrontott gyermekek országonként ezres nagyságrendű. Nem egy-egy botlásról van szó a római katolikus felekezet esetében, hanem rendszerszintű problémáról, a képmutatás kultúrájáról. Ez a helyzet, ezért írom be ezeket az eseteket.
2021. júl. 5. 20:55
 29/31 anonim ***** válasza:
91%

"Mondjál egyetlenegy hitgyülis lelkészt, aki gyermekeket molesztál! Ilyen nincs, a római katolikusok között pedig ezerszámra vannak pedofil papok."

Nem azt mondtam, hogy ott vannak (bár lehetnek), hanem vagy ahhoz hasonló szektás lelkészek. De akkor írok is néhányat.

"There was a climate of fear at the pentecostal school where children as young as six were sexually abused by a teacher"

[link]

Tehát a pünkösdi karizmatikus iskolákban félelem uralkodik és gyermekeket molesztálnak.

"Four women claim men at a United Pentecostal church sexually abused and manipulated them when they were children—and church leadership did nothing to intervene."

[link]

A pünkösdi karizmatikus felekezetekben (mint a hitgyülis is) nem csak gyermekeket molesztálnak, de ezeket igyekeznek eltitkolni a hatóságok elől.

[link]

A pünkösdi karizmatikus vezető lelkészek gyermekeket rontanak meg, sőt saját gyermekeiket is molesztálják.

Hát ezért propagálod annyira, hogy legyen felesége és gyermeke, legyen kit megrontania?

Amúgy ők is felkerülnek a listádra?

Hányat linkeljek még? Számomra rendszer szintű fertőnek tűnik már ez is, hiszen nem kis, néhány ezer fős gyülekezetekről van szó, hanem sok ezer-százezer-millió fős felekezetekről, akik iskolákat működtetnek, saját tv csatornával rendelkeznek, "tele-evangelizálók", stb...

2021. júl. 5. 22:40
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

Tehát Hit Gyülekezetéhez tartozó lelkészt nem tudtál egyet sem mondani. Köszönöm szépen! Én tudok pár ezer katolikus pedofil papot országonként. Látod, itt a különbség! A rendszerszintű probléma az orrvérzésig erőltetett kötelező papi cölibátus, a sok homokos pap, a hamis tanítások, a perverz emberek bujtogatása (bíborosok buknak le kisgyermekek molesztálásával, férfiakkal hemperegnek a bíborosok orgián, közben droggal is többször túladagolják magukat, stb.).

A Feri pápa isiász betegségben szenved (lelki vagy gerinc eredetű betegség), plusz ma tudtam meg, hogy még a beleit is rák támadta meg. :( Sajnos nem tudja úgy látszik megújítani a megújulásra nagyon is rászoruló, bűneiben rothadó római egyházát.

2021. júl. 5. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!