Milyen vallási csoportba vagyok sorolható?
Ha jól értelek, akkor evangélikusnak kell lenni. Mondjuk tényleg szép felekezet, nem olyan, mint a megátalkodott hitgyüli például.
Nem gyűlölök embereket, csak a hazugságot gyűlölöm, úgy, ahogy azt tette Krisztus is. A római katolicizmusban pedig rengeteg hazugság van. Egyetértek VI. Pál pápával, aki 1977-ben, kevéssel a halála előtt ezt mondta:
"A sátán füstje beszivárgott a templomokba. Körüllengi az oltárt."
Továbbá egyetértek Ferenc pápa alábbi szavaival is:
"A papságon belüli homoszexualitás nagyon komoly kérdés, ami aggodalommal tölt el."
"csak a hazugságot gyűlölöm"
Érdekes, pedig már téged is kaptalak rajta korábban pár hazugságon. Annyira akkor még se gyűlölheted, ha te is előszeretettel gyakorlod.
Te szereted a tévedést is hazugságnak címkézni, ez nem az én hibám, hanem a tiéd.
Illetve ha valamilyen igaz állítást nem értesz, nem látsz át, vagy az igaz állítás melletti bizonyítékok nem győznek meg, például nagyfokú elfogultságod miatt, akkor azt az igaz állítást is hazugságnak nevezed. Ez is a te korlátod, nem az enyém.
Persze :) Te, aki mindennek annyira alaposan utána jársz, hiszen sorra linkeled a cikkeket is, bizonyára tévedsz és nem hazudsz. Általában jóhiszemű vagyok, de aki annyi hazugságot írt már, mint te, azzal nehéz ennyire naivnak lennem.
De ne aggódj, én itt leszek, hogy lebuktassalak, amikor hazudsz.
"vagy az igaz állítás melletti bizonyítékok nem győznek meg"
Tudod ha más szubjektív véleményét, szenzációhajhász fikcióját hozod fel, az még nem lesz bizonyíték a hazugságod, vagy féligazságod mellett.
Ismétlem, nem szoktam hazudni. Te hazudsz, amikor azt álltod, hogy hazudni szoktam. Amikor papi pedofíliáról írok például, akkor le szoktam ellenőrizni, hogy volt-e egyházi eljárás, amelyben elítélték a pedofil katolikus papot. Vagy polgári peres ítélet. Ezeket az ítéleteket te szenzációhajhász hazugságnak bélyegzed, de ez nem az én hibám, hanem a te hibád! Az előítéleted nem engedi, hogy szembenézz a kendőzetlen igazsággal. Jobban tetszik neked a szenteskedő propaganda a római katolicizmusról. Mert ez fényezi a római katolikus egódat.
Itt egy cikk például az egyik olasz katolikus intézetről, ahol papok és szerzetesek dolgoznak gyermekekkel:
A pedofil katolikus papokat a veronai ügyészség ítélte el:
"
A veronai ügyészség 67 fiút tudott megnevezni, akiket a közel tíz éve tartó nyomozás adatai szerint több, mint két tucat pap és szerzetes zaklatott.
"
Hogy ne a 444 legyen szenzációhajhásznak, vagy hazugságnak beállítva, általában szoktam linkelni több hírforrást is, pl. a fenti esetről:
Ezek nem szubjektív vélemények, nem hazugságok, hanem a veronai ügyészség nyomozásának eredményei.
Mondogathatod, ha így könnyebb a gonosz lelkednek, de szoktál hazudni. Volt egy ausztrál pap, akit felmentettek, mégis azt hazudtad, hogy pedofil. Amikor a lelepleződés után már nem tudtál tovább hazudni, akkor mások rágalmait kezdted idézgetni. Pedig hiába, volt nyomozás, felmentették, nem pedofil.
Nem véletlenül mondja rátok a Szentírás, hogy az ördög az atyátok.
Az ördög a te atyád, és a gyermekrontó pedofil katolikus bíborosoké.
George Pell bíborost felmentette a bíróság, de azt azért illik tudni, hogy tucatnyi homoszexuális zaklatási ügye, botránya volt. Nem tudták rábizonyítani jogilag, de nem jelenti azt, hogy ezeket nem követte el, ezek az ügyek nem véletlenül pattantak ki.
Egy cikk a bíborosról:
részlet:
"
A 2016-os rendőrségi nyomozás során derült ki, hogy négy évvel korábban érkezett egy másik bejelentés, ezúttal egy 80-as évekbeli esetről. Egy üzletember, aki később névvel-arccal kiállt a nyilvánosság elé, azt állította, hogy látta Pellt, ahogy egy szörfklub öltözőjében hosszan mutogatja magát meztelenül három fiúnak. Elmondása szerint a fiúkat hazaküldte, a püspöknek pedig megmondta, hogy tűnjön el és ne jöjjön vissza.
A rendőrség ezután még jó pár esetet gyűjtött össze, Pell a gyanú szerint többek között egy moziban és egy templomban követett el visszaéléseket, de ezek közül a bíróság az előzetes mérlegelés során többet, köztük a legsúlyosabbakat kiszórta bizonyíték vagy szavahihető tanú hiányában.
A bíborost végül két egymástól független eljárásban helyezték vád alá.
Az egyik az úgynevezett uszodai ügy: két férfi, Lyndon Monument és Damian Dignan állítása szerint a 70-es években, Ballarat város uszodájában Pell nem csak meztelenül nézte őket az öltözőben, hanem a medencében fogdosta is a nemi szervüket. A vád első tragikus vesztesége az volt, hogy Dignan nem sokkal a per kezdete előtt meghalt. De az eljárás végére az tett pontot, hogy a bíró nem engedélyezte a stratégiájuk egyik legfontosabb elemét. Az ügyészek ugyanis be akartak idézni két tanút, akik elmondták volna, hogy Pell őket is fogdosta a vízben, és ugyan ők nem biztosak benne, hogy ez szándékos zaklatás volt, de bizonyíthatnák, hogy szokott ilyesmit csinálni. A bíró viszont úgy döntött, hogy az ilyen érvelés Pell feltételezett hajlamáról vagy szokásairól nem lehet a bizonyítás része.
"
Az angol cikk Pellről ert írja:
"
Tyack told Guardian Australia: “I witnessed Pell involved in a situation where he very clearly exposed himself to three young boys at Torquay Life Saving Club in the summer of 1986 or 87.”
Tyack has also spoken to the ABC’s 7.30 program, which reported police are investigating multiple child abuse allegations against Pell along with Tyack’s allegation.
"
A szemtanúk rendőrségi vallomása alapján Pell bíboros egy homoszexuális irányultságú, magamutogató ember, aki időnként nem bír magával, és illetlenül viselkedik: meztelenül mutogatja magát fiúknak, illetve néha fogdossa a nemi szervüket is.
Érdekes, hogy II. János Pál McCarrick-et, a gyermekekre vadászó pedofilt, és Pell-t, a magát meztelenül mutogató perverz embert is kinevezte bíborosnak. Micsoda remek társaság ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!