Milyen vallási csoportba vagyok sorolható?
Figyelt kérdés
Hiszek Istenben aki megteremtette a világot, a szeretetben, békességben hiszem hogy a Teremtő a Pozitívra jóra int bennünket, hiszek a halál utáni létben(ilyenek mint tüzes pokol , nem hiszek) de viszont hiszek abban hogy mindenki együtt lesz oda át… törekszem a jóra de a bibliai logikátlansagokban Ilyesztesekben nem hiszek2021. jún. 24. 19:04
1/31 anonim válasza:
Pont olyanba, mint a korábbi 50 hasonló kérdésed során.
2/31 anonim válasza:
Monoteista vallású, héber vallás eredetű, talán modern keresztény.
3/31 anonim válasza:
elkezdtem röhögni amikor elolvastam a kérdés alatti leírást. :D unalmas vallásos vagy.
5/31 anonim válasza:
Kovács, ha nem hiszel a pokolban, akkor jehovista vagy!:)
6/31 anonim válasza:
Annak nincs külön neve, hogy kereszténységből kiragadsz két-három dolgot.
7/31 anonim válasza:
Te vagy a mi szeretett trollunk.
8/31 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy hol és mikor íratta azt le Isten, hogy lesznek vallásos csoportok, különféle tanításokkal, melyek mindegyike elfogadható neki?
Isten a rend és az egység Istene, és soha nem alkalmazott "valláson" belüli különböző csoportosulást, és tanítások sokféleségét. Nem veszi senki észre, hogy az utolsó napokra Isten helyre állítja minden nemzetben ezt az egységet? Épen most valósul meg, és még mindig ott tartanak némelyek, hogy Isten a káoszt és az egymásnak ellentmondó tanításokat szorgalmazza magával kapcsolatban
9/31 anonim válasza:
Ez így van, s látod mégis létrejöttek ilyen különböző vallási csoportok, mint Jehova tanúi, stb... Istentelen dolog amit ezek csinálnak, Isten ellen cselekszenek és jöttek létre.
10/31 anonim válasza:
Előző, Luther szerzetes 500 éve rájött, hogy a kereszténység - akárcsak a zsidó vallás anno - babiloni fogságba került. Nem jó a jehovizmus sem, de babilonban maradni sem érdemes. Isten áldása jött az egész emberiségre, amikor megszabadult az átkozott babiloni igából. Elkezdték a Bibliát olvasni az emberek, kiszabadultak a hamis-képmutató-pedofilpapos kereszténység igájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!