Ha a homoszexualitás természetellenes, akkor miért fordul elő az állatvilágban? Ők is természetellenesek vagy mik? :D
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 09:02
71/80 A kérdező kommentje:
mert már paradoxon módon írtok hülyeségeket. Ha szeretem a terroristákat ahogy Jézus is szereti őket, az a baj, ha utálom őket, az a baj.... :P
2021. jún. 24. 11:10
72/80 anonim válasza:
A kérdező egy jó érv a vallások mellett.
73/80 A kérdező kommentje:
ahogy az itteni sötét ateisták is jó khm, jó érv a Neró császár rokonainak...
2021. jún. 24. 11:15
75/80 A kérdező kommentje:
de azért olyan sötét lélek, mint ti. és nyugi, minden alvás előtt imádkozok az ellenségeimért, mint értetek is.
2021. jún. 24. 11:20
76/80 anonim válasza:
75. Sok ember közül te érvelsz a legsz@rabbul.
77/80 A kérdező kommentje:
Atyám! Bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek” (Lk 23:34).
2021. jún. 24. 11:59
78/80 anonim válasza:
Már belinkeltem többször is, hogy az állatvilág viselkedését, ne hasonlítsuk össze az ember gondolkodás módjával.
"Figyelembe véve viszont az ember bonyolult pszichoszociális életét, téves következtetésre jut, aki modellként kívánja használni az állati viselkedésben megfigyelt folyamatokat az emberi társas élet értelmezésében."
Az ember még arra is képes, hogy egyenlőség jelet húzzon az állat életformájával, csak hogy kibújjanak a felelősség alól és elkezdjék használni a gondolkodó képességüket amit Istentől kaptunk.
79/80 A kérdező kommentje:
ne is törődj velük. A modern ateisták már azt is hiszik róluk, hogy ők majmok. A közös ős is majom. Én elfogadom a fajok eredetét, mert akárhogy is történt, volt teremtés. akár mindkettő is. És a modern ember szerintük a majomhoz hasonlít. mindegy, én felsőbbrendűnek hiszem magunkat. Nem pedig félig gorillának, félig majomnak. De a mostani homo sapiens ember felsőbbrendű lény, nem állat. De nyugodtan hihetik a modern homoplus evók, hogy állatok. olyan nehéz őket is meggyőzni, mint pl. a holdraszállás tagadókat.
2021. jún. 24. 12:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!