Ha a homoszexualitás természetellenes, akkor miért fordul elő az állatvilágban? Ők is természetellenesek vagy mik? :D
Egyre nagyobb butaságokat beszélsz, kérdező.
Egy jó tanács: legközelebb fegyver nélkül ne menjél harcba.
Tehát, ha nem tudod jól összeszedni a gondolataidat, és úgy válaszolni az itteni írásokra, akkor inkább ne írj.
Még akkor se, ha esetleg igazad lenne.
Mindenki jobban jár vele, de elsősorban te.
A sátánista egyedül te vagy, mert ezt írtad:
"végre mégegy hasznos válasz! igen, nincs bajunk a homokosokkal, ahogy a pedofilokkal sem"
Akinek nincs baja a pedofilokkal, annak nagyon félrecsúszott valami, lehet maga is az, s ezért védi annyira a mundért.
Tudod, kérdező, a pedofília ÖNMAGÁBAN is baj.
Akkor is foglalkozni kell vele, ha az illető semmit se csinál.
A homoszexualitás pedig NEM BŰN.
Akkor se, ha csinálják - persze betartva az emberi szabályokat.
Ugyanúgy, mint ahogy a hetero ember sem rohanja le a másikat.
Tehát a kettőnek semmi köze egymáshoz.
XDDD, nem hiszem, hogy ennyire nehéz a sötét harcos darwinistáknak a felfogási szervük :DD
utálom a csalást, de a csalókat szeretem. Utálom a profi lövést a játékokban, de szeretem a profikat is.... mit nem lehet ezen félrérteni? magasságos egek.
"szeretem a gyilkosokat"
Kezd egyre jobb lenne, szereted a gyilkosokat, pedofilokat... Nem vagy te normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!