Jehova követők! Mi van ha tévedsz?

Jézus Isten fia volt. Nem lehetett egyenlő Istennel mert a fia volt. Te egyenlő vagy apáddal? Illetve megsugom Jézus nem Isten fia volt hanem az első és leghűségesebb angyala akit teremtett.
Hogyan?
Úgy hogy mielőtt Isten megteremtette a világot előbb az angyalok az teremtette és Jézussal beszélgetett,neki mondta hogy meg kell teremteni az embereket meg hogy nem jó az embernek egyedül lenni. Abrahamnak is Jézus jelent meg Istennel vándorok alakjában hogy Sima pusztulását megmondják.
Jézus egyszer a farizeusoknak azt mondta hogy ő ismerte Abrahamot mert már előtte létezett.
Jézust ( mint a leghűségesebb angyalát) Isten elküldte a világba és hús vér de büntelen embert csinált belőle hogy megváltsa a világot. Jézus a második Isten mellett, o egy kozbenjaro.

Jehova tanúja vagyok. Én már hallottam a nevét a fejemben, és valahogy úgy kell kiejteni, hogy jhve, de ezek energiák, nem lehet pontosan kiejteni.
Jhve egy szellem csoport volt, nem isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!