Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova követők! Mi van ha...

Jehova követők! Mi van ha tévedsz?

Figyelt kérdés
2021. jún. 23. 14:48
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
További jó kommunista életmódot nektek 🤦
2021. jún. 23. 19:29
 22/27 anonim ***** válasza:
66%
Valaki nem tudna szólni az anyjának, hogy vegye el tőle a netet?
2021. jún. 23. 21:14
 23/27 A kérdező kommentje:
🤦🤷
2021. jún. 23. 21:27
 24/27 anonim ***** válasza:
Biztos hogy tévednek. Nem az kerül a paradicsomba aki alámeritkezik mint Jehova tanúja hanem aki hisz. Szerinted a bibliai időkben Jehova tanúi voltak az akkori istenfélők mint Ábrahám, Mózes, Elizeus, Szűz Mária, az apostolok, a sok keresztény vértanú akiket a rómaiak a hitükért kínoztak meg őltek meg rettenetes halállal? Nem, nem voltak Tanúk és mégis a Paradicsomba kerülnek mert hittek. Mindenki odakerül aki hisz Istenben. Olyan nincs hogy egyetlen vallás tagjai kerülnek a paradicsomba mert Jézus megmondta hogy aki én bennem hisz az üdvözűl. Nem azt mondta hogy csak a Jehova tanúja. A kereszten is a mellette lévő embernek azt mondta hogy még ma velem leszel a paradicsomban pedig lehet hogy nem is ismerte Jehovát se a keresztény vallást csak látta hogy Jézus ártatlanúl szenved és tisztelte meg nem gúnyolta.
2021. jún. 27. 00:23
 25/27 A kérdező kommentje:
És aki azt hiszi, hogy Jézus nem volt Isten (lásd jehovák), vagy tagadja az összes mai csodát, az valószínűleg! Elkárhozik sajnos. Jól mondom? :) Nem értem hogy tudnak a jehovák így gondolkodni.... De nyugi, én ezeket a kérdéseket nem sokáig csinálom.
2021. jún. 27. 00:33
 26/27 anonim ***** válasza:

Jézus Isten fia volt. Nem lehetett egyenlő Istennel mert a fia volt. Te egyenlő vagy apáddal? Illetve megsugom Jézus nem Isten fia volt hanem az első és leghűségesebb angyala akit teremtett.

Hogyan?

Úgy hogy mielőtt Isten megteremtette a világot előbb az angyalok az teremtette és Jézussal beszélgetett,neki mondta hogy meg kell teremteni az embereket meg hogy nem jó az embernek egyedül lenni. Abrahamnak is Jézus jelent meg Istennel vándorok alakjában hogy Sima pusztulását megmondják.

Jézus egyszer a farizeusoknak azt mondta hogy ő ismerte Abrahamot mert már előtte létezett.

Jézust ( mint a leghűségesebb angyalát) Isten elküldte a világba és hús vér de büntelen embert csinált belőle hogy megváltsa a világot. Jézus a második Isten mellett, o egy kozbenjaro.

2021. jún. 27. 00:44
 27/27 anonim ***** válasza:

Jehova tanúja vagyok. Én már hallottam a nevét a fejemben, és valahogy úgy kell kiejteni, hogy jhve, de ezek energiák, nem lehet pontosan kiejteni.

Jhve egy szellem csoport volt, nem isten.

2021. júl. 22. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!