Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kíváncsiságból olvastam az...

Kíváncsiságból olvastam az ördögtornyot, és azt is olvastam ott, hogy aki nem jehova tanúja az sátánista és nem kap örök életet. Ez igaz? Miért írnak ilyet?

Figyelt kérdés

mielőtt bárki hazugnak nevezne engemet itt vannak a tények:

Érveljünk az írásokból, 285. oldal.

" Miért tekinthetők a Biblia Istenét nem ismerő vallások mellett a magukat kereszténynek nevezők is Nagy-Babilon részének?

....2Kor.4:4, 11:14,15: " E dolgok rendszerének istene megvakította a hitetlenek elméjét, hogy ne ragyoghasson át a Krisztusról az Isten képmásáról szóló dicsőséges jó hír világossága."

"Sátán is átváltoztatja magát a világosság angyalává. Tehát nem nagy dolog, ha az ő szolgái is, minduntalan átváltoztatják magukat az igazság szolgáivá. Végük azonban munkáik szerint lesz." (Tehát a valóságban Jehova főellenségét a Sátánt, az Ördögöt imádják azok, akik nem úgy imádják az igaz Istent, ahogy azt ő megkívánja, még akkor is, ha azt állítják magukról,hogy keresztények. - Vö. még 1Korinthus 10.20.)

[link]

én gyakorló hívőként senkit sem tartok sátánistának magamban, hanem csak bűnösként és senki sem tökéletes.

2021. jún. 23. 11:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én viszont nem szidok senkit, de nyugodtan higgy ebben, ha van kedved hozzá.

Én egy fanatikus kérdezőnek tartom magam, aki mindenre tudni akarja a választ. Ha ezek szidások, akkor a kritika is szidás, mint pl. egy interjú azzal aki kritizálja a kamu tanításokat... Ennyit erről. Akkor mindenkit és magamat is beleértve sátánistának tartom, mert a sátánt követjük, mert mindennap elkövetünk bűnöket.

2021. jún. 23. 16:35
 12/16 anonim ***** válasza:
A bűnös és a sátánista valóban nem ugyanaz. Még akkor sem, ha a Biblia szerint a bűn szerzője a sátán. Kérdező, aki ezt a két fogalmat összekeveri, az buta, mint a tök, nem érdemes foglalkozni vele.
2021. jún. 23. 16:51
 13/16 A kérdező kommentje:
akkor aki tagadja a tudományos tényeket az is buta. Sakk matt ^^
2021. jún. 23. 17:02
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

"fanatikus kérdezőnek tartom magam, aki mindenre tudni akarja a választ."

Neem

Te azt hiszed,hogy mindenre, mindenkinél jobban tudod a választ - és még szerény is vagy mint Jézus......

2021. jún. 24. 08:06
 15/16 A kérdező kommentje:

Neem

Te azt hiszed megtudsz győzni engemet, de neem. 😂

2021. jún. 24. 08:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Az nem ördögtorony ( amúgy vicces ahogy leírtad) hanem Őrtorony.

Azt nem tudom hogy miért mondják mert Jézus megmondta hogy aki őbenne hisz az üdvözűl. A Biblia sehol nem írja hogy Jehova tanúja kell legyél hogy udvozulj. Ortodox ként vagy katolikus, református vallású ként is hihetsz és udvozulsz.

2021. jún. 27. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!