Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért vagy keresztény?

Miért vagy keresztény?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy a keresztények közül ki hogyan lett keresztény. Ha keresztelés előtt tértél meg, írd le, hogy hogyan! Persze ha nem publikus, akkor ne.

És kérlek írd le, hogy szívesen követed-e Jézust!

2021. jún. 21. 11:14
1 2 3
 11/21 Blackice75 ***** válasza:
13%
2021. jún. 26. 11:50
 12/21 anonim ***** válasza:
44%

Babát nem lehet megkeresztelni. Csak azokat lehet, akik tiszta szívből választják istent. Kisbaba nem lehet keresztény, nem lehet vallása, mert még nem gondolkodó. Ugynaígy kutya se lehet keresztény.

Én megtértem, amikor megismerkedtem a spiritualizmussal, és volt egy halálközeli élményem, amikor végigjártam az összes felettünk lévő dimenziót, a mennyországgal bezárólag.

2021. júl. 22. 13:57
 13/21 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es!

Érdekes az elképzelésed, bár én nem ezt hiszem.

Ha mindenki döntésképes korában lenne megkeresztelve, akkor nem lenne egy kicsit kevés a keresztény?

Szívesen beszélgetek erről.

2021. júl. 28. 11:10
 14/21 anonim ***** válasza:
56%
Mert élet-halál között volt a 11 hónapos kisfiam, megműtötték, az életéért és válaszokért imádkoztam életemben először. Mindkettőt megkaptam. Tanulmányoztam a Bibliát Jehova Tanúival, és megkereszteltelkedtem.
2021. júl. 28. 13:08
 15/21 anonim ***** válasza:
34%
1 és 8 hónapos koromban megkereszteltek.
2021. júl. 28. 13:20
 16/21 KZitus ***** válasza:
66%

"Ha mindenki döntésképes korában lenne megkeresztelve, akkor nem lenne egy kicsit kevés a keresztény?"

Én is szívesen beszélgetek erről veled. Krisztus mikor keresztelkedett meg? és a többi követői?

De szívesen elolvasnám, mire gondoltál, amikor ezt a mondatot írtad? Istennek a mennyiség számít? vagy inkább az, valóban éli-e az ember a Fia tanításait?

2021. júl. 28. 19:46
 17/21 Blackice75 ***** válasza:
46%

Ez az a jelenség amiről beszél az Atya az Írásokban!

2Thess 2:11 És azért bocsátja reájuk Isten a tévelygés erejét, hogy higgyenek a hazugságnak;

2Thess 2:12 Hogy kárhoztattassanak mindazok, akik nem hittek az igazságnak, hanem gyönyörködtek az igazságtalanságban.

Júd 1:11 Jaj nekik! mert a Kain útján indultak el, és a Bálám tévelygéseivel bérért szakadtak ki, és a Kóré ellenkezésével vesztek el.

Ha értenétek az Atya szavát, akkor nem lennétek keresztények, sem semmilyen vallásban nem lenne helyetek, de mivel a szíveteket nem nyitjátok meg az igazság előtt, ahogy atyáitok sem, igy hagyha az Atya hogy tévelyegjetek!

Soha nem hozott létre egyetlen vallást sem, hanem egy ÖRÖK SZÖVETSÉGET, hozott létre a megmentésünk érdekében!!! A Megváltó a Fiú az Atya szava , és soha semmit nem törölt el és nem változtatott meg!!!

Ez Sátán egyik legnagyobb átverése, azzal hogy vallasokat támasztott!!!

2021. júl. 29. 07:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Babaként kereszteltek meg. Körülbelül 10 éves korom óta csak ritkán járok templomba, ahova sosem mentem szívesen, csak időpocsékolásnak tartom. Nem hiszek istenben, sem semmilyen felsőbb hatalomban. Sőt inkább mondanám azt, hogy utálom a vallást, amiért téveszméket terjeszt és a mai világban inkább szítja a gyűlöletet, mintsem, hogy elfojtsa azt, pedig elviekben arra kellene szolgáljon.
2021. júl. 29. 19:31
 19/21 A kérdező kommentje:
Miért lett lepontozva 11-es után mindenki?? 11-est értem, hogy miért de utána? Ne már!
2021. aug. 3. 17:03
 20/21 anonim ***** válasza:
50%
Voltak misztikus élményeim, illetve Isten segített elfogadni azt, hogy homoszexuális vagyok. :)
2021. nov. 23. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!